Ønsker du højt? Det gør jeg og helst stort

go make a wish

Ønsker du højt? Er du i det hele taget bevidst om, hvad du ønsker dig for i dag, i morgen, weekenden, næste uge, måned, år ?

Det er jeg ! Ikke altid og heller ikke knivskarpt – altid. Men i det store hele, ved jeg lige præcis hvad jeg ønsker mig, og jeg arbejder på, at opnå det jeg ønsker.

Lad mig lige slå fast, jeg ikke taler om materielle ting, jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst mente at der var en ting, jeg simpelthen ikke kunne leve uden.

Jeg taler værdier og mål. Store ord som tid, nærvær og kærlighed har i virkelig lang tid stået på min ønskeliste.

Efterhånden synes jeg, at det er tid til, at nye ønsker kan afløse de gamle, som efterhånden er ret godt implementerede i mit og vores liv.

Det baner vej for nye ønsker som: natur, et mere simpelt liv og plads.

Sidste ønske om, at få mere plads, er jo egentlig ret umoderne. Da det at leve på lidt plads med få ting er ret så hipt. Det med en begrænsning på de materielle ting, er jeg med på – men plads længes jeg efter.

I øvrigt er jeg ikke specielt forhippet på at være hip 😀

Men 3 ønsker, som virkelig står højt på min (vores) ønskeseddel for fremtiden og gerne så snart som muligt 😉

Ønsket om plads er ret materialistisk. Det er nemlig, et andet hus vi brændende ønsker os, for at sige det rent ud, er vi vokset ud af det vi har.

På flere måder.

Vi ønsker mere plads til at udfolde os udendørs og indendørs. Natur der vælter os i møde, når vi åbner døren eller ser ud af vinduet.

Der er bestemt ikke noget galt med parcelhus kvarteret, naboerne, huset eller naturen som vi går, cykler eller kører efter.

Vi vil bare gerne være tættere på den. Være lige midt i den. Naturen altså.

Men hvor, det går vi og grubler over, i mens vi betaler gæld af, så vi kan købe pladsen vi ønsker os, lige dér et eller andet sted, midt i naturen.

 

5 Replies to “Ønsker du højt? Det gør jeg og helst stort”

  1. Det er SÅ spændende Dorte, tror ikke løsningen er klar inden for den nærmeste fremtid, men føler faktisk vi bliver klogere og klogere. Men du kender jo alle tankerne med hussalg og “hvad vil man så egentlig” Spændende process 🙂
   kærlig hilsen Rikke

 1. Sjovt, for jeg tænker at fremtiden for mig skal indbefatte mindre plads. Jeg vil gerne flytte til en mindre lejlighed, når ungerne begynder at flytte hjemmefra (og der går nok nogle år alligevel)… Kh. Birgitte

  1. Synes det er dejligt, at mennesker er forskellige og har forskellige ønsker for deres bolig. I det hele taget synes jeg altid det er givende og udviklende at høre andres mening, og derved se ting fra sider man ikke selv har tænkt… Jeg har jo børn i alderen 2 – 17 år, så der er også lang tid til, at vi kan tænke på, hvordan vi vil bo, når vi ikke har børn hjemme længere. Men faktisk har vi da allerede gjort os tanker omkring det, så økonomi og næste huskøb kommer til at hænge sammen med det vi forestiller os på den virkelig lange bane. (lyder vist mest af alt som en meget voksen bankmand lige nu) 😉
   Kærlig hilsen
   Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.