Oktober glimt

Hvor har oktober været smuk, regnfuld og kølig. Lige sådan som oktober skal være. Så vi har samlet os i skumringen, og nydt at tempoet langsomt bliver lidt mere spiseligt. I takt med, at fodboldtræningen for drengene er afsluttet og det derfor har givet lidt mere ro på, de dage den ellers stod på træning.

monopoly efterår 2015

 

Der er blevet spillet familiespil. I særdeleshed Uno og Monopoly.

 

 

 

Fitness world oktober 2015

 

 

I Fitness World er der blevet svedt, jublet over forbedring af resultater og kæmpet igennem. Det er simpelthen så fed en følelse.

 

 

svampe i haven oktober 2015

Vi har syslet i haven for at gøre den efterårsklar, det er dejlige timer vi tilbringer der. Selvom den tager mange timer, så slapper vi af derude og ser det ikke som en sur pligt der bare skal overstås.

 

 

Ida i loegoland sommer 2015

Der er sagt farvel til Legoland for i år – og mon ikke der kan tilføjes et “på gensyn” jeg tror det, selvom vi til tider, virkelig kan få nok af den pengemaskine Legoland de sidste år har udviklet sig til. Men vi hygger os voldsomt deroppe.

Oktober blev måneden, hvor jeg måtte melde mig ledig, det var der op til flere nederlag i, som har krævet sit at overvinde. Men jeg kom frem til, at taknemmelighed for de mennesker og det jeg har i mit liv, skal fylde mere, end dét, der ikke er der.

Så var der jo også mit lille projekt med at sige mojn til mine hyggekilo og goddag til en krop i balance. Kan med sikkerhed sige, at det er godt projekt jeg har skudt i gang, og jeg elsker hvad der allerede sker med min krop af gode ting. Som mere energi, et mere stabilt blodsukker, mindre kaffetrang, bedre søvn og mindre tørre øjne, for bare lige at nævne lidt af de ting, som jeg allerede kan mærke.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.