Onsdag aften og manden er hjemme

Det er onsdag aften, manden er hjemme, stearinlysene på bordet er tændt. … 😉

Vi kunne lave så meget, men vi sidder i hver sin sofa, trætte. Faktisk udmattede efter en lang dag. De sidste måneder har Michael i den grad arbejdet. Faktisk så meget, at børnene spørger, om han skal spise med, selv fredag, lørdag og søndag. Når han siger ja, jubler de virkelig oprigtig glade.

Nu sidder vi så her og puster lidt ud, inden vi skal i seng, faktisk burde vi ligge der allerede nu. Men vi nyder tavsheden og bare at være i rum med hinanden.

I morgen bliver en god dag. Jeg skal være sammen med min mødregruppe 🙂 og jeg glæder mig, vi kendte ikke hinanden inden vi blev sat sammen, bor ikke i samme by. Men har et utroligt rart “rum” sammen. Det er virkelig kvalitetstid.

Havde faktisk tænkt, jeg skulle have skrevet et helt andet indlæg, men er for træt. Så godnat fra mig til jer 🙂

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.