En onsdagsdate med uventet drejning

I går havde min mand og jeg en onsdagsdate, og den tog en helt uventet drejning. Måske så du mit opslag på Instagram i går?

Egentlig handlede det ikke så meget om en decideret date, men mere alene tid. Det er faktisk ret sjældent vi har det. Derfor sætter vi så enormt stor pris på det.

Denne onsdag formiddag har også været planlagt i noget der ligner en måned.

Fremvisning af hus

Det handlede om vi skulle se et hus. Noget så praktisk kan altså godt føles som en date 😉 vi havde jo alenetid i bilen frem og tilbage.

Jeg indrømmer blankt, som jeg også skrev på Instagram, at for mig handlede den fremvisning mest om, at imødekomme min mands ønske.

For ham handlede det om, at vi var nødt til at se et hus, som endelig kunne imødekomme ret mange af vores behov og ønsker.

Vi blev begge snydt

Vi blev i virkeligheden begge snydt, for allerede udenfor, kunne vi se muligheder for at skabe en have som vi gerne vil have den.

Indvendigt blev vi virkelig snydt, for selvom der skal penge i huset, så får vi forholdsvist nemt vores behov opfyldt plus lidt andet som vi havde snakket om kunne være fedt.

Onsdagsdate

Vores onsdagsdate endte dog lidt brat, for vi skulle begge have kunder. Så vi kunne ikke få snakket om vores mavefornemmelse og hvad der er af ting ved huset, som vi ikke er tilfredse med, før det blev halv sent onsdag aften.

Nu sidder vi begge med en fornemmelse af, at dét hus kan gå hen og være vores fremtidige bolig.

Så en køber til vores hus mangles 😉

En lille tanke

Hele dagen og udfaldet af den, får mig til at tænke lidt på kontrol. Der er ingen tvivl om, at jeg er for låst på vores fremtidige bolig.

Det er godt at jeg øver mig i at slippe den, så jeg gradvist bliver mere og mere åben for de muligheder som jo er uendelige, både for dig og mig.

Den følelse kan jeg godt lide, men den er også ekstravagant på en eller anden måde – og det skal jeg nok lige arbejde lidt på, at jeg har fortjent.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.