Opdatering hussalg i udkants Danmark

Det er på tide med en lille opdatering på vores hussalg. Egentlig kan det gøres kort.

Der sker nemlig ikke noget som helst.

Huset har været til salg i 1 år nu, ja faktisk rundede vi 1 år i starten af juni måned.

På det år har der været 5 fremvisninger. Det er ikke meget, men faktisk mere, end vi havde regnet med. For vi hører mange historier fra andre (desperate!) som har huset til salg.

Historierne vi hører, er de samme som vi selv fortæller og oplever.

Boligmarkedet står forholdsvist stille.

Hvad der gør det, er der ikke rigtig svar på, men vi har mange gæt.

Boligmarkedet står stille

Der er blevet gættet på afventning i forhold til folketingsvalget, der er jo som bekendt overstået nu, bankerne gør det svært for de unge at købe, også er der alle spekulationerne omkring udkants Danmark – og mange mange flere grunde.

Personligt har jeg ingen fornemmelse af, hvad grunden er, til at boligmarkedet står i stampe.

Jeg prøver, at være i den følelse af afmagt, som ind i mellem rammer mig i hovedet som en spand koldt vand. Men jeg undrer mig, for jeg synes oprigtigt, vi har et dejligt hus.

Der hvor det rammer mig i hjertet, er når børnene ind i mellem mister troen på, at vi får solgt. Vi har haft mange snakke om, at det er okay at sælge huset, fordi vi ønsker os et et hus, som rummer vores behov.

Børnene virker ret afklarede med at deres barndomshjem skal sælges, det har selvfølgelig været en process. Jeg tror da også, at når vores hus bliver solgt, så kræver det nogle snakke om hvordan det så føles.

Det er vel helt naturligt.

Mon ikke Michael og jeg også får en lille klump i halsen, som blander sig med glæden over, at vi skal til at tage hul på en ny tilværelse. Det forestiller jeg mig.

Ejendomsmæglerne

Vores indtryk af ejendomsmæglerne er faktisk ikke det bedste. Vi forventer ikke de kan vende bøtten og få hussalget til at glide uden nævneværdige liggetider.

Omvendt er der heller ikke meget initiativ eller “ud af boksen tænkning” fra ejendomsmæglernes side.

Ind i mellem kan man få fornemmelsen af, at de helt har glemt at huset er til salg. Men den følelse får vi nok ikke, når deres salær skal betales 😉

Ventetiden bruges

Ventetiden bruges på, at finde en hverdag med hussalget, og det har vi fundet. Langt de fleste dage, tænker vi ikke over vores hussalg.

Ind i mellem er vi ude at se på et hus, som vi kunne tænke os at bo i. Det gør os hele tiden mere bevidste om, hvad vi vil gå på kompromis med, og hvad vi ikke vil undvære ved et hus.

Det gode er, at boligmarkedet også står stille for huskøbere, så de huse vi godt kan lide, står også til salg i lang tid.

Jeg indrømmer gerne, det er lige på kanten af at være komisk, på den lidt trælse måde.

Har du lyst til at se vores hus – kan du se det ved at trykke her.

Vi vil prøve at holde modet oppe, for et hussalg er det rigtige for os.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.