Oprydning og nyt design

Måske har i lagt mærke til, der har været lidt roderi herinde?

Jeg har i noget tid gået og tænkt over, at jeg gerne ville ændre udseende på Rosetid – det blev så en realitet i går på en regnvejrsdag, hvor jeg alligevel sad og nørdede den med alt muligt andet 😀

Der er mange ting der stadig skal finpudses, men jeg håber i kan fornemme hvor Rosetid er på vej hen, og jeg håber mest af alt, at i som jeg, synes det er blevet fedt. Har i ris eller ros til den nye opsætning, vil jeg som altid gerne høre det.

Håber i nyder ferien, hvis i har det, for os, står den på tur til Legeland i dag.ROSETID NY PÅ VEJ

 

2 Replies to “Oprydning og nyt design”

  1. Det ser sgu godt ud Rikke 🙂 jeg er ikke god til selv at sidde med de ting, så jeg kører primært bloggen ud fra en standard skabelon… Kh. Birgitte

    1. Tak Birgitte, det er jeg bare så glad for du synes. Jeg er absolut heller ikke god, og er du gal jeg brugte lang tid i går, på noget der føltes som nærmest ingenting. Men fik virkelig stor og nyttig hjælp fra supporten ved Surftown, så synes faktisk det er alle anstrengelser værd. Selvom der er lang vej endnu. Så hvis du skulle have lyst til at kaste dig ud i noget vildt, så er der altså hjælp at hente 🙂 Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.