Opskrift på Bark

Bark

(opskriften stammer fra Den store dessert og bagebog, kogebogen er oprindeligt på engelsk og flere bidragsydere har lavet opskrifter til bogen.

Til  ca. 42 stk. skal du bruge

225 gr. smør

125 gr. mørk farin

175 gr. cream-crackers (tynde kiks)

200 gr. mørke chokoladeknapper eller mørk chokolade hakket

100 gr. mandelflager let ristede

Du skal:

Starte med at forvarme ovnen til 200 grader.

Beklæd en bageplade med folie, den skinnende side skal være opad. Dæk folien med kiksene, de må ikke overlappe hinanden.

Smelt smør og sukker i en gryde over middel varme. Bring blandingen i kog, og rør godt for at sikre, at smør og sukker blandes godt. Hæld blandingen over kiksene, og bag det 2-4 minutter til smørret begynder at boble. Hold godt øje med det. Tag det ud af ovnen og drys chokolade over. Bages yderligere 1 minut til chokoladen er blød. Tag det ud af ovnen og spred chokoladen ud i et jævnt lag som en slags glasur. Drys mandler over. Sæt bagepladen i køleskabet ca. 1 time, til det er helt afkølet. Tag herefter barken af folien og bræk den i mundrette firkanter.

Barken kan opbevares i en lufttæt beholder op til 5 dage eller op til 2 måneder.

Se hvad der ellers blev lavet på Bagen her

Denne bog stammer opskriften på Bark fra
Denne bog stammer opskriften på Bark fra
One comment Tilføj dine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.