Orkideens hemmelighed – fantastisk læsning

Jeg er netop blevet færdig med en bog, og den må jeg dele med jer, for det var simpelthen fantastisk sommerferielæsning.

Det var nærmest umuligt at slippe den og selvom sidste side er læst har jeg lidt svært ved at slippe historien.

Bogen hedder “Orkideens hemmelighed” og er skrevet af Lucinda Riley.

Fra bogens bagside:

Fra 1930’erne til nutiden, fra det krigshærgede Europa til det eksotiske Thailand. Orkideens hemmelighed er en rejse i den aristokratiske Crawford-families historie, en hjertegribende fortælling om kærlighed og svigt.

Som barn tilbringer koncertpianisten Julia Forrester mange timer sammen med sin morfar i drivhuset på godset Wharton Park, hvor han er gartner.

Flere år senere vender Julia tilbage til Wharton Park for at finde trøst efter en voldsom familietragedie. Her møder hun godsets nye ejer Kit Crawford, som selv er tynget af en sørgelig fortid.

Kit forærer Julia en gammel krigsdagbog, han har fundet under renoveringen af Wharton Park. Dagbogen bliver nøglen til de hemmeligheder der gemmer sig, der gemmer sig dybt, dybt inde bag godsets majestætiske ydre.

Julia bliver sendt tilbage i tiden til Olivia og Harry Crawfords verden, et ungt par, der bliver splittet under 2. Verdenskrig. Og hun lærer den chokerende sandhed om en kærlighedshistorie, der bliver skæbnesvanger for Wharton Park og for hendes familie gennem mange generationer frem”

Jeg giver bogen 5 ud af 5 kaffekopper. Den rørte mig dybt med den tragiske kærlighedshistorie. Julias sorg og hvordan hun finder ud af den, og samtidig finder sandheden om sig selv og Wharton Park.

Bogen var måske lidt langtrukken i starten og nogle ting var også nemme at gætte, inden de blev afsløret, men alligevel ramte bogen mig spot-on.

Orkideens hemmelighed

7 Replies to “Orkideens hemmelighed – fantastisk læsning”

    1. Velbekom og god fornøjelse med at læse den. Har været inde og reservere de andre bøger hun har skrevet, den sidst udkomne var nr. 46 på ventelisten til 😉 Så jeg er vist ikke den eneste der har fået øje på hende. Kh Rikke

  1. Det er en fantastisk bog Rikke. Jeg har læst de andre hun har skrevet og de er lige så skønne. Du har noget at glæde dig til 🙂

    1. Jeg er gået i gang med “Lavendelhaven” den tegner også til at blive rigtig god 🙂 og har fået 3 andre hjem fra biblioteket, så der skal læses på højtryk 😉 Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.