Påskeferie er skønt

Min påskeferie startede i fredags, og helt ærligt er det intet mindre end skønt at holde ferie.

Det er ikke fordi, der er de store planer i kalenderen, alligevel går dagene på herligste vis. Med alt muligt og ingenting.

I dag har tøsepigen og jeg pyntet til påske. Egentlig er det vel lige på falde rebet! Men det var lige i dag det passede ind og vi har simpelthen sådan hygget os med det.

Undervejs konstaterede min mand: “du elsker virkelig bare at pynte til påske” og det gør jeg. Det er ikke en enkeltstående årsag, men mere en kombination af, at påske betyder forår og det faktum, at påsken føles mindre forpligtende end julen.

Det kan jeg enormt godt lide. Måske burde det være en note til mig selv om, at julen skal være mindre forpligtende?

Vi plejer egentlig, at bruge påsken på enten at være på en lille forårsferie eller lave hus- eller have projekter. De sidste år er brugt på hus og have projekter. Sidste påskeferie gik til Goslar og det kan du læse lidt om her.

Når jeg nu sidder her og tænker tilbage, er det med påskeferien også en økonomisk konsekvens af, at jeg har ændret på mine arbejdstimer. Det kan du læse lidt om her. Indlægget har flere år på bagen, tilslutter jeg mig stadig udsagnet om, at penge ikke gør os lykkelige. Det har mere tid derimod gjort.

Påskekalender med muligheder

Vi går og drømmer lidt om snobrød og bål i haven, så jeg håber, at vejret arter sig lidt bedre, end de sidste par dage. Det kunne være enormt dejligt med noget havetid, hvor solen skinnede.

Det ser heldigvis ud til, at det bliver solskin.

Tøsepigen og jeg har tegnet en påskekalender og der var blandt andet UNO, tøffetid og fødselsdag på programmet. Skal jeg være ærlig, er jeg ikke sikker på vi når alle de ting vi tegnede, men det gør ingenting.

For vi vælger det bedste ud til hver dag – og det er da bare skønt med en påskeferie til at gøre det bedste.

Jeg ønsker dig en virkelig skøn påske.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.