Påskeferien 2018

Vi skød alle påskeferien i gang fredag og nu nyder vi dagene, med det vi har lyst til.

Okay jeg havde en enkelt kunde i klinikken lørdag formiddag, men ellers har den stået på nærvær og nydelse.

Føler jeg har brugt hele februar og marts på at hoste og snotte, børnene har på skift holdt mig med selskab.

Vi trænger til forår.

Overraskelsesferie og tur til Legoland

Igen i år (efter en pause sidste år) har vi købt sæsonpas til Legoland, så vi havde planlagt sæsonens første besøg i påsken.

Det endte så med at blive en overraskelsesferie for børnene, da vi i sidste uge besluttede at tage en overnatning på Hotel Legoland.

Selvom forventningens glæde, virkelig er skøn, så pakkede vi tøj og andre nødvendigheder til børnene i smug, de anede intet da vi kørte hjemmefra.

Deres begejstring ville ingen ende tage, da vi i stedet for at køre hjem, efter en skøn dag i Legoland, kørte en helt anden vej og endte ved Legoland Hotellet.

Det var så hyggeligt, der blev bygget med Lego og hotellet blev udforsket, der er virkelig mange sjove finesser for både børn og voksne.

Så da vi havde spist morgenmad og pakket taskerne, tog vi i Legoland igen. De ting der ikke var tid til at prøve 1 dag, blev prøvet og ynglings forlystelserne blev lige afprøvet igen.

Det var rart, og hvor har vi dog grinet mange gange.

Langsomme morgen, tøffetid med serie

Resten af Påskeferien bliver en god blanding af tøffetid, lidt klargøring til salget af vores husfamiliebesøg og et kulturelt indslag. Som dog ikke er helt bestemt endnu. Men vi snakker om Århus.

Måske vi ender et helt andet sted!

Jeg elsker jo at smelte helt sammen med en serie, og jeg er netop faldet pladask for en serie på Netflix, der indeholder de elementer jeg elsker ved en serie.

Ellers glæder jeg mig bare til at summe lidt over alt hvad der er sket indtil nu i 2018. Jeg synes faktisk at det hele er gået så hurtigt, at jeg ikke rigtigt har haft tid til at lande i det endnu.

Hvis du også har taget forskud på påskeferien allerede nu, så ønsker jeg dig en god ferie.

kærlig hilsen

Rikke ♥

 

One Reply to “Påskeferien 2018”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.