Pist væk

Min vielsesring er pist væk!

Det er absolut ikke første gang jeg har forlagt noget, fx pung, telefon, pas eller nøgler.

Min vielsesring har jeg ret godt styr på.

Grunden til den i det hele taget kan blive væk er, at jeg ikke kan sove med smykker på. Føler mig kvalt (også på fingrende 😉 ) og i erkendelse af, at det nu engang er sådan, jeg har det.

Tager jeg selvfølgelig mine smykker af.

Normalt har jeg 3 steder hvor ringen kan være. Men den er der ikke…

Jeg har gransket og er gået tilbage i tankerne, til hvor havde jeg den sidst.

Det eneste jeg ved med sikkerhed er, at jeg havde den på i lørdags, ellers er der blankt – i forhold til vielsesringen.

I går satte jeg børnene på opgaven med at finde den bortkomne vielsesring, de havde samme resultat som både Michael og jeg.

Nemlig ingen ring.

Selvfølgelig dukker den op lige pludselig, men hvor er det dog irriterende lige nu.

Kærligst Rikke

8 Replies to “Pist væk”

 1. Jeg bader og sover ikke med smykker. Det er lidt en udfordring, når jeg ikke er hjemme og får puttet dem i diverse små lommer på tasker. Har vænnet mig til at have en lille æske med når vi sover ude. Hjemme bliver det smidt i vindueskarmen, så ved jeg altid hvor det er (trods jeg har en fin lille skål fra børnene på mit natbord). Håber I finder den inden længe 🙂 kh. Birgitte

  1. Hvor er det fedt at høre du heller ikke kan sove med smykker, virkelig mange har set undrende på mig, når jeg har fortalt om den forsvundne vielsesring i den forgangne uge. Helt enig det er seriøst en udfordring når man ikke sover hjemme, indtil man har fundet en løsning der virker. Jeg har sådan en lille “taske-ting” mine smykker er i, når vi er på ferie mv.
   Kh Rikke

 2. Den første ring jeg fik at min mand blev væk på et tidspunkt (jeg er også en klovn til at forlægge alting). Midt i vores allermest travle småbørnstid, imellem lortebleer, plastiklegetøj en masse og hagesmække. Efter 2 år dukkede den op i en kasse med lego, som Nils havde sat sig for at sortere. Er nu sikker på din dukker op lang tid før det. Kram D

  1. Den der travle småbørnstid kan altså få en til at gøre og glemme de mærkeligste ting, hvor fedt at i fandt ringen igen. Det er ligesom lidt specielt med en ring, eller smykker generelt.
   Håber virkelig du har ret i at vielsesringen dukker op igen, helst inden der er gået 2 år 🙂
   Kh Rikke

 3. Mand har lige fået en ny efter at have mistet sin for flere år siden. Vi var på familieudflugt, og den var på om morgenen da vi tog afsted, men var ikke på da vi kom hjem. Så vi vidste godt, at den dukkede ikke sådan lige op. Mand mente dog, at den havde ‘holdt’ lang tid, han havde troet han ville smide den væk langt tidligere. Tsk-tsk…. Og nu har han som sagt fået en ny. Held og lykke med jagten!

  1. Det lyder ret smart at anskaffe en ny vielsesring til manden, selvom det jo ikke er helt det samme. Fik du så en ny ring også?
   Danner der sig et billede af at mænd ikke gider gå med vielsesring?
   Kh Rikke

 4. Åh nej, ikke vielsesringen! Den må ikke forsvinde. Har du tjekket støvsugeposen – man ved aldrig. Min mands forsvand for mange år siden, han tog den af da vi renoverede huset som værst, og han har ikke fundet den siden. Ret ærgeligt, synes jeg. Men jeg har på fornemmelsen, han er glad for at slippe for at have den på. Hm!

  1. Den er helt sikkert ikke i støvsugeren, er kommet frem til at den måske er i bilen. Men indtil videre har den altså ikke været mulig at finde. Det er simpelthen så trist, mangler den big time på min finger.
   Hvor mærkeligt med din mands ring, den dukker garanteret op, et helt vildt underligt sted, lige pludselig 🙂 så må du lime den til hans finger 😉
   Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.