Post Danmark

Jeg er en af de mange, som de sidste år har ytret mig en del over Post Danmark og ikke på en positive måde. For helt ærligt, samtidig med, at det bliver mere og mere dyrt at sende et brev, tager det også længere og længere tid for brevet at komme frem til modtageren.

Nu er det tilfældigvis sådan, at jeg kan være ret konservativt indrettet, så jeg synes at det er helt fantastisk at sende et godt gammeldags brev. Der er da ikke noget så hyggeligt som et julekort eller et fødselsdagskort eller et brev fra en kær. Ikke fordi der er noget galt med e-mail og sms, men det kræver bare ikke det samme engagement som et brev.

Det var i anledning af en fødselsdag, at Post Danmark overraskede mig. For jeg havde sendt et lykønskningskort til en fødselar. Men havde fået underfrankeret med 25 øre, og da jeg tidligere har lavet sådan en lille fejl, hvor en lille underfrankering endte med at et helt ganske almindeligt brev endte med at koste omkring 40 kroner at sende 😉 ja så var jeg ærlig talt lidt træt af mig selv, da jeg så brevet fra Post Danmark imellem dagens post.

Men Post Danmark skriver bare, at de har opdaget min underfrankering, men de vælger at se bort fra den 🙂

Det er da god stil – det er jo trods alt mig der har været en klov 😉

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.