Prioritering af tid sammen og hver for sig

Det har været en fantastisk uge og nu er den blevet til weekend,  er det ikke bare skønt? 🙂

Har placeret mig i udestuen med PC og en kop dampende varm kaffe, sidder og summer over ugen, med solens sidste stråler i ansigtet.

Ugen har gjort mig rundtosset af lykke, men ind fra siden kom der også lige en vigtig beslutning omkring prioritering af tid, der skulle træffes.

Det fik mig virkelig ud af fatning, for en stund.

For selvom vi har valgt klokkeklart, at tid sammen er vejen frem for os. Så blev tingene sat på spidsen.

Med sig i kølvandet kom barometre som tilfredshed og lykkefølelse, i sig selv er det jo ret store ting, sammenholdt med økonomi og tid, er det bare 4 kæmpe store barometre.

Det krævede virkelig lange snakke – hvor også natten blev taget i brug. Vi er heldigvis enige.

Både med tiden, økonomien og de afsavn der er bedst at tage. For ingen af os er født med en sølvske i munden, så der er afsavn.

Heldigvis har vi begge lært en hel masse kliche lektier om, at lykke ikke kan opgøres i økonomi. Det har været en god lektie at lære.

Vi elsker begge, at vi har mere tid sammen som familie og at vi har mere tid til, at gøre de ting vi hver for sig brænder for.

Men der var også et men…

Vi lærte nemlig undervejs i snakken, at vi ikke får udnyttet tiden godt nok. At vi ikke simpelthen ikke er skarpe nok til at få spist en frokost sammen, gået en tur eller bare lige en kort oase med en kop kaffe.

Det savner vi begge – så det skal der rettes op på

I kender det helt sikkert selv, det med at den daglige kærestetid forsvinder lidt i pligter både af den gode og den hverdagsagtige slags. Det er på ingen måde manglende interesse. Bare hverdagene der går.

Så oven på en skøn uge ser jeg frem til en rolig weekend, som skal indeholde en masse blandede ting som fodbold, en begravelse, en fødselsdag, svømning og lidt skattearbejde. Ser jeg også frem til at kunne få læst og syslet med nogle forårsting.

Hvad skal du bruge din weekend til?

God weekend

kærligst Rikke

 

2 Replies to “Prioritering af tid sammen og hver for sig”

  1. Hvor dejligt at I fik talt ud. Det er vi heller ikke så gode til herhjemme.
    Jeg sidder og overspringshandler fra mine lektier. Solen skinner og lokker. Kh. Birgitte

    1. Lektier og solskin er ikke nogen god kombi, så kan godt forstå du lokkes af overspringshandlinger kære Birgitte. Håber du bliver færdig med lektierne i dag, og kan holde en velfortjent fridag i morgen 🙂
      Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.