Regn, kedsomhed og positive tanker

Det regner i dag, sådan virkelig regner, store tykke stråler, der vælter ud af himlen, som på ingen måde er blå og skøn, som det var tilfældet i går.

Regnen understøtter min kedsomhed – for jeg keder mig. Siger ellers til børnene, at det kun er fantasiløse børn der keder sig. Mine egne ord står og blinker i neon henover mit hoved.

Her er faktisk mange ting som jeg bare kan gå i gang med, og får også ordnet mange ting på to-do listen over praktiske gøremål. Faktisk kan jeg ikke samle tankerne til det, prøver at holde det positive fokus og den indædte tro på, at der kommer et job – som passer perfekt ind i det hele.

Held tror jeg egentlig ikke ret meget på, men er sikker helt ind i knoglerne, alting er på rette vej. Desuden er det også meget sundt at det kræver lidt arbejde med min tålmodighed, eller rettere manglen på tålmodighed.

De positive tanker, arbejdet med tålmodigheden og de praktiske ting der løses, ændrer ikke meget på, at jeg trænger til at komme “videre”. Blive udfordret som individ og komme hjem efter endt arbejde, brugt og tilfreds.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.