Regnfuld start på weekenden

Weekenden er skudt i gang, og det er en regnfuld start den har taget.

For at være helt ærlig trænger jeg håbløst til at se solens stråler i et par sammenhængende dage.

Ifølge DMI kan jeg vist godt glemme alt om det.

Så er det da godt at jeg kan lune mig lidt ved tanken om de helt fantastiske dage jeg har haft i denne uge. Det kan du læse om her og her hvis du har lyst.

Weekenden tror jeg også bliver ret fantastisk, “udsigten” er nemlig langt bedre end DMI’s 😉

Men inden weekenden for alvor sætter ind, vil jeg nyde en kop dejlig varm kaffe, med Michael, børnene og svigermor, som netop er landet i indkørslen.

Rigtig god fredag

Kærligst Rikke

6 Replies to “Regnfuld start på weekenden”

  1. Ja det er jeg også glad for 😀 heldigvis bød vejret på lidt solskin, og det var dejligt – selvom min weekend prognose var god 😉 Håber også din weekend var dejlig.
   Kærligst RIkke

 1. Rigtig dejlig weekend også til dig, Rikke! Jeg håber at nogle af weekendens aktiviteter kommer til at foregå indendørs – den prognos ser ikke alt for lovende ud. Hvor blev foråret af!? Kh Malin

  1. Heldigvis har der været en del indendørs aktiviteter i denne weekend, heldigt nok i forhold til vejret. Heldigvis holder blomster og træer sig ikke tilbage for den manglende sol og varme, de springer ud i og gør det hele så dejligt lysegrønt. Det er ret perfekt at se på – men varmen og solen hvor er det dog? Håber du har haft en dejlig weekend, og har fået det bedre 🙂
   Kærligst Rikke

 2. det ser ikke lovende ud, lokal udsigten her er dog ok de næste 24 timer…. men man kan jo aldrig helt regne med de vejr udsigter… og det blæser altså vildt meget.

  1. Det blæser helt vildt meget, ind i mellem titter solen frem men sekunder efter vælter det ned med hagl og regn. Det er bestemt ikke vejr der giver den store mulighed for at færdes både hele og halve dage udendørs. Mon ikke det snart bliver bedre?
   kærligst Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.