Regnvejr og dejlig telefonsamtale

Produktiv efterårsdag

Gad vide, om det rent faktisk er blevet efterår nu? Her regner det i hvert fald, og træerne har fået skiftet den mørke grønne og lidt begyndende brune kulør ud med brændte farver. Så mon ikke den berømte løvfaldssommer er ved at gå over i efterår.

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg er et udpræget lys menneske.

Sagt på en anden måde, jeg har stor sympati og forståelse for, at bjørnene er så kloge at de går i vinterhi.

Jeg tror min mand vil mene, at jeg til en vis grad også går i vinterhi.

I hvert fald går det helt i sort for mig, når vi har de der vintre, hvor sneen bare vælter ned fra himlen. Selv om jeg jo godt kan se, at det er super flot med NYFALDEN sne!

men så snart det bliver sort (eller gult) så er jeg klar til lortet smelter.

I mens jeg gik og ryddede op i huset, ringede min telefon, det er jo altid rart – men lige der var det nu ekstra rart.

For i den anden ende var en kvinde, som bare går lige i hjertet på mig.

En som jeg føler jeg har kendt altid. Men faktisk ikke har kendt særlig længe. Er det ikke sjovt, det er sådan med nogle mennesker?

Jeg har faktisk været ret produktiv i formiddag, oprydning, tøjvask og andre irriterende ting på to do listen er tjekket af.

Men det bedste er nu, at madplanen for den kommende uge er lavet. Lidt sent, når vi tager i betragtning, at det rent faktisk er tirsdag, men nu skal man jo ikke gå op i småting.

Egentlig har jeg det ret ambivalent med madplaner, for det kan nemt blive lidt for planlagt det hele.

Samtidig er det altså også bare super dejligt, når man ikke behøver tænke over hvad vi skal have at spise, hver eneste dag.

Der kan jo også altid reguleres, hvis det for eksempel en dag bare vælter ned med regn og det blæser, så er det jo suppe vejr. Det er jo lidt træls, hvis man har planlagt æggekage – som man ikke kan spise i koldt og ruskende vejr.

Når jeg laver madplan, foregår det altid med et par kogebøger, og så bruger jeg gerne valdemarsro.dk til at finde inspiration også. Der er simpelthen så meget lækkert, og maden har en fantastisk smag.

 

kærligst Rikke

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.