Rengøring af køleskabet

Rengøring af køleskabet er for at være helt ærlig en opgave, som på en eller anden måde altid ender med, at blive nedprioriteret her i huet

Engang inden jeg havde 4 børn, nok et sted mellem det 2. og 3. barn, hvor jeg mindes, at tid på en eller anden måde, var lidt mindre nøje planlagt. Dér gjorde jeg faktisk køleskab rent hver 14. dag. Dog ikke grundigt hver gang, men organiserede og tørrede hylder og skuffer over.

Det var altså ret fedt, for selv om opgaven nærmest syltes væk nu for tiden, så er jeg altså ret vild med når køleskabet er rent og fødevarerne er systematisk anbragt.

Total nørdet at have det sådan med sit køleskab – I know 😀

Men i lørdags hvor det gik op i strygetøj, banankage, krimi og ren afslapning, blev der altså også tid til at gøre køleskabet rent. Hvornår det sidst er sket, kan jeg ikke helt mindes, men tror det må have været i juli.

Blev faktisk lidt nysgerrig over hvor ofte man burde gøre det, så Google blev spurgt, hvor ofte bør man gøre køleskab rent?

Der kom forskellige svar

hver 2. måned

1 gang om ugen – til hver 14 dag

Det kan man da kalde uenighed 😉 jeg blev nu enig med mig selv om, at bruge forskellen til min fordel, så er der ligesom lidt at give af, hvis hverdagen sluger al tid og der ikke bliver gjort køleskab rent, så ofte som jeg gerne vil.

Køleskab

Sådan ser køleskabet så ud, når det er organiseret og rengjort som jeg foretrækker det 😉

 

2 Replies to “Rengøring af køleskabet”

  1. Ha ha – tror også jeg vil bruge det til min fordel 😉 Er til gengæld når det så gøres rigtig god til at overtale Nils til at varetage opgaven, hvilket er dobbelt fordel;)

    1. Det var et smart trick at sælge opgaven til Nils. Må indrømme jeg er mere vild efter at sælge rengøring/afrimning af fryser, det er bare en hadeopgave 😀 Kh RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.