Rosetid.dk 1 år

I dag er det 1 år siden jeg startede Rosetid.dk

Har samlet en lille kavalkade af de over 300 indlæg det siden er blevet til 🙂

Det første indlæg

at pjække i sin barsel

De indlæg jeg har moret mig mest over at skrive er:

De damer husker i at knibe

Der manglede en kylling

Den eneste voksne

Det sværeste indlæg, fødselsdag med pandekager var faktisk virkelig svært at skrive og derfor blev jeg bare så glad da Dorte fra familiefletninger.dk kommenterede det på sødeste vis – Tak Dorte 🙂

Hvorfra kommer navnet Rosetid:

navnet Rosetid

Min lille revolution mod de pæne billeder på Instagram 😉

bolig kaos

Det har været et dejligt blog år og jeg glæder mig til at tage hul på det næste. For mig er en blog i en eller anden form for konstant udvikling, afhængigt af hvor man er i sit liv og hvad man er mest motiveret til at skrive om. Jeg forsøger at ramme virkeligheden og det håber jeg du kan mærke i mine indlæg.

TAK fordi du læser med her på Rosetid, hver eneste læser der kommer forbi gør mig glad og faktisk også stolt. Jeg håber, du vil fortsætte med at følge med i stort og småt  herinde.

Hvis der er noget du kunne tænke dig at læse mere om, så vil jeg meget gerne høre det 🙂

8 Replies to “Rosetid.dk 1 år”

 1. Har lige læst dit indlæg om fødselsdagen og forstår til fulde dine følelser. Er helt sikker på, at din søn sagtens kan se fornuft og logikken i dit valg når han selv bliver lidt ældre. Kh. Birgitte

 2. Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Det er helt sjovt at læse de indlæg, du linker til, når jeg nu ikke har læst med fra starten.

  Jeg vil gerne læse mere om dine overvejelser omkring fremtiden. Går du stadig med tanker om at blive selvstændig?

  1. Tak skal du have frk. Struds 🙂
   Dejligt at høre, du synes det var sjovt at læse de gamle udvalgte indlæg.
   Puha jeg har mange, som i rigtig mange overvejelser om fremtiden, og de indebærer alle på sigt at blive selvstændig. Har en kladde til at vente på at der bliver trykket udgiv, men samler mod – men dit ønske er taget til efterretning og der vil komme et indlæg 🙂 Tak for input. Kh RIkke

    1. Det med modet arbejder jeg på, det handler vist i virkeligheden mest om at tage springet 🙂 Har godt læst på din blog under din præsentation af dig selv, at du sikkert gik med mange af de samme tanker. Det kunne være sjovt at høre mere om hvad du spekulerer i og på 🙂 Kh RIkke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.