Så ramte jeg weekenden

Selv om det kun er torsdag aften, så har jeg simpelthen ramt weekenden.

Tøsepigen og jeg holder fri sammen i morgen, og jeg glæder mig helt ubeskriveligt. Forestiller mig vi virkelig skal råhygge.

Ud at gå en formiddagstur, lege med dukkehuset eller med legemaden som er de 2 helt store hit for tiden. Måske endda morgenhygge lidt som vi også gjorde i går, det har du måske set, hvis du følger mig på Instagram (rikke_rosetid). Sendte nemlig den sms til tøsepigens dagplejer, som jeg har sat ind som billede.

Jeg glæder mig virkelig, til fradagen sammen med hende. Til at vi kan sludre, pjatte og hygge helt alene. Tror det er helt vildt vigtigt at give hvert enkelt barn lidt alene tid fra tid til anden.

Min erfaring er, at de stor nyder tiden – også selvom det ikke nødvendigvis er andet end hjemmehygge vi laver 🙂

Det er en helt perfekt start på weekenden, som er fuld af aftaler for os alle sammen, ikke sammen men en masse aftaler for os hver især.

For mit eget vedkommende skal jeg bruge lørdagen sammen med mine BTN piger og jeg glæder mig helt vildt til en dejlig dag med tøsesnak, lækker mad og helt perfekt samvær med de dejlige tøser.

Jeg synes, det været en skøn første uge i januar og start på 2017.  Jeg forventer absolut, at weekenden bliver på samme skønne niveau som resten af ugen 🙂

Rigtig god fredag til jer.

 

vil du læse flere af mine indlæg

del dine tanker, jeg bliver så glad

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This Blog will give regular Commentators DoFollow Status. Implemented from IT Blögg

9 Tanker

 • SVAR

  Hils den Baileypige, jeg kender 😉
  Og god hyggefredag og weekend til jer. 🙂

  • SVAR

   Din hilsen er overbragt @frk Struds 🙂 og god søndag til jer.
   kærlig hilsen Rikke

 • SVAR

  Nyd jeres fri- og fredag imorgen. Lyder top hyggeligt. Jeg er også ved at trænge til weekend og glæder mig til at slænge mig på sofaen imorgen aften med en skål popcorn og familien ikke mindst. Kh D

  • SVAR

   vi havde en top dejlig fridag, det var ren hyggetid for os tøser 🙂 Håber du havde en dejlig fredag aften på sofaen med familien og popcornene.
   Kh Rikke

 • SVAR

  God fridag med yngste – og rigtig god weekend 🙂 kh. Birgitte

  • SVAR

   Tak skal du have Birgitte og i lige måde. Kh Rikke

 • SVAR

  Rigtig god weekend til jer!! ❤️

  • SVAR

   Tak skal du have skøre liv – og god weekend til dig <3
   kh Rikke

 • SVAR

  […] Fredagen med tøsepigen startede med en dejlig morgenmad, som Michael også kunne deltage i inden han gik på kontoret. Et blodkogt æg, kaffe og rugbrød er altid godt at starte morgenen med, ikke mindst det gode selskab. […]