sang på hjernen

Kender i det, når man har fået en sang på hjernen? De sidste mange måneder er denne sang blevet spillet igen og igen. Specielt når jeg har været ude at gå, og mere end 1 gang, har jeg taget mig selv i, at synge højt med på den 😉

Synes den er helt igennem fantastisk.

Har i en bestemt sang på hjernen ?

2 Replies to “sang på hjernen”

  1. ‘Længes hjem’ med Gasolin… Jeg ved ikke hvorfor, men den popper ret meget op. I den udgave fra teaterkoncerten hvor Jimmy Jørgensen synger duet med en kvindelig performer (kan ikke huske hvad hun hedder). Kh. Birgitte

    1. Det er også en god Gasolin sang – dog kender jeg ikke teaterversionen. Synes det er lidt sjovt, at visse sange sådan bider sig fast i os 🙂 KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.