Septembers blå himmel

Himmel viste sig fra sin smukkeste side i weekenden, og det gav virkelig energi til at få ordnet en masse praktiske ting og samtidig stor nyde, at vi havde en lørdag uden en eneste aftale. Hele lørdag var indbegrebet af god atmosfære.

Vi havde bananer i køleskabet som i den grad trængte til at blive brugt, det kom der både en banakage ude af, som blev godkendt af både mand og børn. Fra mandens side kræver det at godkende en banankage en del, for han er på ingen måde banankage-elsker. Men også de lækreste bananpandekager til morgenmaden søndag morgen.

Banakage med mørk chokolade som glasur

Selvom der var en masse praktisk der blev ordnet prioriterede jeg at læse, for var i gang med en helt igennem eminent krimi (boganbefaling kommer snarest) og jeg var i den grad opslugt af plottet og bogens personer. Så har udnyttet alle små og store muligheder for at få læst – også da drengene var til svømme træning søndag, så det var en stille mor de havde med.

Læsning i svømmehallen

Så her blev weekendens blå og klare september himmel nydt i en så høj grad af både voksne og børn, at der ikke kunne drives mere ud af den.

4 Replies to “Septembers blå himmel”

    1. Bananbrød det lyder spændende, jeg har bagt flere, men de er ikke blevet godkendt af hverken mand eller børn (eller undertegnede) 😀 Der er plads til forbedringer, måske du kunne lokkes til at dele din opskrift 😉 Kh Rikke

        1. Tak for det Birgitte, den må jeg prøve næste gang vi har bananer der trænger til at blive spist 🙂 KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.