shoppe, kaffe, træthed og sko

Jeg har en voldsom lyst til at shoppe i de her dage. Sådan rigtig shoppe igennem. Problemet er lidt, at jeg ikke rigtig kan finde noget vi mangler. Ud over en ting – jeg mangler et par sko!

Kan lige så godt tilstå det, i forhold til sko, er jeg ikke som de fleste kvinder. For jeg hader at shoppe sko. Som i virkelig hader. Sådan har det ikke været altid, men efter fødslen af Jeppe, hvor mine fødder voksede til mandestørrelse. Har det været belastende at købe sko, for det er godt nok grænseoverskridende at skulle prøve sko i størrelse 40 eller 41. Hvis jeg er virkelig heldig, kan jeg klemme mig i en 39, men det er sjældent.

Men du kan være helt sikker på, at når jeg en sjælden gang finder et par sko i størrelse 39, jeg rent faktisk kan have på foden. Så skal jeg have dem, bare fordi jeg så holder mig under størrelse 40.

Ved jo godt, at det er komplet håbløst og lige i overkanten tøset, men ikke desto mindre, er det sådan, jeg har det.

Grunden til, jeg i det hele taget mangler sko er, at de sidste jeg havde, var blevet voldsomt udvidet under graviditeten med tøsepigen.  Så de faldt nærmest selv af foden, når jeg gik (ret belastende i virkeligheden) da jeg så oven i købet trådte i et stykke tyggegummi, gad jeg ikke rense dem. Men smed dem i stedet ud. Så nu har jeg støvler, høj hælede, gummistøvler, kondisko, sandaler og klip klapper – men ingen sko. Så jeg må overvinde skammen og have købt mig et par.

Men lige nu sidder jeg og nyder en kop kaffe, havde egentlig tænkt, at formiddagen skulle gå med at hænge hyben kranse op, og arrangere lidt krukker i haven. Men trætheden har ramt mig lige i fjæset. Har ellers sovet hele natten og tøsepigen med, alligevel er min krop bare træt. Derfor endte jeg med at blogge og drikke kaffe – det er nu også ret hyggeligt, og ihvertfald meget bedre end at prøve sko 😉