Siden sidst opdatering

På forunderlig vis, er tiden (igen) smuttet mellem fingrene på mig og nu er det sandelig allerede uge 7.

Så lad os da lige tage, en lille hurtig siden sidst opdatering 🙂

 • manden er blevet 42 år – og helt ærligt det gjorde ikke noget godt for min alderskrise! Manden er dog ganske afslappet og havde en dejlig dag.
 • er jeg nede med hoste og snotnæse – til stadighed forundres jeg over, hvor meget snot der rent faktisk kan være i en næse.
 • har jeg set alle afsnit af The Good wife på Netflix – grundet det foregående punkt har jeg hængt ualmindelig meget på sofaen, og set serie, ikke blogget, været på IG eller noget andet aktivt, bare gloet serie og pudset næse.
 • har arbejdet over ½ af min arbejdsuge – i morgen når klokken er 12, cykler jeg nemlig hjem til ungerne og tager ikke på arbejde før mandag igen. Jeps jeg glæder mig 🙂
 • har mellemste søn fået sig endnu en rokketand, mens Malthe stadig har 2 huller der hvor de nye tænder burde komme frem 😀 det ser altså totalt sjov ud, han er dog ikke selv tilfreds med den meget langsommelige måde de vokser på.
 • det er gået op for tøsepigen, at det er ret lækkert med gulvvarmen på badeværelset, så når jeg bader, får jeg besøg af en snakkende pige der ligger sig på gulvet.

I dag skinner solen og selvom jeg har været på arbejde til kl 16. så har jeg altså nydt hver eneste solstråle der kom ind gennem vinduet, lige indtil den udvendige markise rullede ned og ikke tillod mange solstrejf at trænge igennem.

Her i Ribe har vi ikke sne, det kunne jeg ellers have været hyggeligt med lidt leg i sneen.

Jeg har lidt en vild idé om, at cykle på arbejde i morgen tidlig. Er ikke tosset med at cykle i mørke, men i morges var gadelygterne slukkede klokken 7.40. Det inspirerede mig, men jeg sad jo også i den varme bil, hørte et fedt nummer i radioen og havde sædevarmen tændt 😉

Det var alt fra mig i denne opdatering, rigtig god vinterferie hvis i har det.

4 Replies to “Siden sidst opdatering”

  1. Du lyder lige så rolig som manden, jeg må jo tro Jer på Jeres ord – men det beroliger mig ikke ligefrem at jeg fandt 3 grå hår i spejlet i dag!
   Rigtig god ferie til dig også.
   Kh Rikke

 1. I dag kunne jeg også godt have brugt gulvvarmen på jobbet. Godt nok koldt at cykle her til morgen.
  Håber du og familien får nogle gode feriedage.
  Kh. Birgitte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.