Siden sidst opdatering

Kalenderen siger vi har den 23. maj, og det er jo en pĂ„lidelig kilde 😉 Det betyder at mine virkelig gode intentioner for bloggen i maj er gĂ„et lidt tabt.

Det er brandÊrgerligt, men det er nu engang sÄdan tingene har udviklet sig.

NÄr det nu ikke er blevet til sÄ meget pÄ bloggen i maj tager vi lige en siden sidst opdatering.

Siden sidst…

  • har vi for alvor sat gang i den helt store forĂ„rsrengĂžring. Det er Ă„rlig tilbagevendende begivenhed. Hvor alle rum, en for en, gĂžres rent til den helt store guldmedalje og ting der ikke lĂŠngere bruges eller har udtjent deres vĂŠrnepligt, sĂŠttes til salg eller smides ud.
  • er bĂžrnehave livet virkelig blevet implementeret i vores hverdag. Vi stor nyder alle tĂžsepigen, som udvikler nye sider af sin personlighed nĂŠrmest dagligt. Som en rigtig 3 Ă„rig er hun fuld af fjant, men kan sandelig ogsĂ„ blive sĂ„ sur, at hun stamper i gulvet. For tiden har hun et kĂŠmpe plaster i panden, efter et styrt i sidste uge, som endte med et besĂžg pĂ„ skadestuen.
  • er bĂ„de forĂ„r og sommer indtruffen hernede i sydjyske, og hvor er det dog bare helt fantastisk.
  • har jeg afsluttet min Body-Bliss uddannelse. Faktisk sĂ„ fylder det mig med en helt utrolig stolthed, at jeg nu har afsluttet min 2. uddannelse inden for 1 Ă„r. At jeg pĂ„ den mĂ„de har formĂ„et at udleve en virkelig stor drĂžm sidelĂžbende med familieliv og deltidsarbejde er virkelig stor personlig sejr, som i den grad har gjort noget godt for mit selvvĂŠrd. Desuden tilfĂžjer arbejdet med kostvejledning og Body-Bliss behandlingerne sĂ„ meget menneskeligt og det er et virkelig godt modstykke til kontorarbejdet.
  • har vi fĂ„et et bordtennisbord af nogle venner som ikke brugte det lĂŠngere. Michael og jeg er vilde med at spille bordtennis, og vi kĂŠmper nĂŠrmest for livet nĂ„r vi dyster. Jeg hĂ„ber drengene ogsĂ„ gribes lidt af spillet.

Der er sket virkelig meget i lĂžbet af maj, ind i mellem mĂ„ jeg knibe mig selv lidt i armen over hvordan det hele udvikler sig lige nu ♄

Det bedste til Jer

kĂŠrligst Rikke

One Reply to “Siden sidst opdatering”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.