Siden sidst opdatering

Kalenderen siger vi har den 23. maj, og det er jo en p√•lidelig kilde ūüėČ Det betyder at mine virkelig gode intentioner for bloggen i maj er g√•et lidt tabt.

Det er brandærgerligt, men det er nu engang sådan tingene har udviklet sig.

Når det nu ikke er blevet til så meget på bloggen i maj tager vi lige en siden sidst opdatering.

Siden sidst…

  • har vi for alvor sat gang i den helt store for√•rsreng√łring. Det er √•rlig tilbagevendende begivenhed. Hvor alle rum, en for en, g√łres rent til den helt store guldmedalje og ting der ikke l√¶ngere bruges eller har udtjent deres v√¶rnepligt, s√¶ttes til salg eller smides ud.
  • er b√łrnehave livet virkelig blevet implementeret i vores hverdag. Vi stor nyder alle t√łsepigen,¬†som udvikler nye sider af sin personlighed n√¶rmest dagligt. Som en rigtig 3 √•rig er hun fuld af fjant, men kan sandelig ogs√• blive s√• sur, at hun stamper i gulvet. For tiden har hun et k√¶mpe plaster i panden, efter et styrt i sidste uge, som endte med et bes√łg p√• skadestuen.
  • er b√•de for√•r og sommer indtruffen hernede i sydjyske, og hvor er det dog bare helt fantastisk.
  • har jeg afsluttet min Body-Bliss uddannelse. Faktisk s√• fylder det mig med en helt utrolig stolthed, at jeg nu har afsluttet min 2. uddannelse inden for 1 √•r. At jeg p√• den m√•de har form√•et at udleve en virkelig stor dr√łm sidel√łbende med familieliv og deltidsarbejde er virkelig¬†stor personlig sejr, som¬†i den grad¬†har gjort noget godt for mit selvv√¶rd. Desuden tilf√łjer arbejdet med kostvejledning og Body-Bliss behandlingerne s√• meget menneskeligt og det er et virkelig godt modstykke til kontorarbejdet.
  • har vi f√•et et bordtennisbord af nogle venner som ikke brugte det l√¶ngere.¬†Michael og jeg er vilde med at spille bordtennis, og vi k√¶mper n√¶rmest for livet n√•r vi dyster. Jeg h√•ber drengene ogs√• gribes lidt af spillet.

Der er sket virkelig meget i l√łbet af maj, ind i mellem m√• jeg knibe mig selv lidt i armen over hvordan det hele udvikler sig lige nu ‚ô•

Det bedste til Jer

kærligst Rikke

One Reply to “Siden sidst opdatering”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.