Siden sidst opdatering

Jeg har ikke blogget siden fredag, så her kommer en siden sidst opdatering.

Mit sidste blogindlæg var præget af uro i min krop.

Både over tidsfrister på arbejdet der gennem en lang periode har krævet mange ressourcer, sammen med en lidt streng periode på hjemmefronten.

Du kan læse indlægget her.

Siden sidst:

 • været meget fokuseret på at få mindst 8 timers søvn pr. nat. Har nemlig en stærk tendens til at synes, at verden er ret uoverskuelig hvis jeg ikke får nok søvn (på det punkt udskiller jeg mig i virkeligheden ikke ret meget fra mine børn)
 • har jeg fået de fineste påskeliljer af Michael <3
 • været sammen med min BTN veninde og haft den dejligste bagedag, den kommer der i øvrigt snart et helt blogindlæg om 🙂
 • har jeg hver aften udvekslet dagens taknemmeligheder med en veninde. Det er virkelig godt, specielt når man føler sig lidt mast af pligter og praktik fra alle kanter.
 • har der været et gennembrud på arbejdet. Er nemlig kommet i mål med virkelig mange opgaver der hang. Så mine skuldre har sænket sig adskillige centimeter.
 • er jeg begyndt at se The Good wife på Netflix, total god afslapning og underholdning.
 • dette punkt er siden i mandags 😉 har jeg gået mindst 10.000 skridt om dagen.
 • har Michael og jeg fået sat ord på nogle trælse emner. For at være helt ærlig var de samtaler ikke de sjoveste vi har haft, men de var nødvendige, og nu er der taget hul på bylden. Det føles rigtig godt.
 • er vinterferien på arbejde planlangt. Så nu kan jeg se frem til at holde fri med børnene 3 dage i vinterferien – det bliver pragtfuldt.
 • Jeg kan egentlig godt forstå, at der ikke har været tid og overskud til at sætte mig ned og skrive et blogindlæg. Der har virkelig været mange bolde i luften, som stort set alle krævede jonglering inden de kunne lande.

 

I dag har jeg min ugentlige fridag, ud over de praktiske ting i huset der skal ordnes, så skal jeg også have bestilt visitkort til mit hjertebarn hverdagsbalance.dk

Egentlig regner jeg med, at de skal være i postkortstørrelse. Da jeg så kan sætte lidt mere information på, end bare lige kontaktoplysningerne.

Den opgave skal tjekkes af i dag, da jeg i februar skal holde et lille oplæg om sund kost og livsstil, hos en iværksætter jeg mødte, da jeg sidste sensommer var på Iværksætterkursus.

Selv om programmet for dagen er godt pakket, så har jeg prioriteret at morgen putte i sengen med tøsepigen, efter morgenmaden var indtaget og drengene kørt i skole.

Faktisk valgte jeg at udskyde min morgenmad til tøsepigen var afleveret i dagpleje, så jeg kunne indtage den helt på mine præmisser.Det føles som en rigtig rar start på dagen – så nu kan jeg sætte i gang 🙂

Rigtig god dag derude <3

Kærlig hilsen

Rikke

3 Replies to “Siden sidst opdatering”

  1. Rigtig god fremgang Birgitte 🙂 det har været en skøn onsdag, jeg elsker virkelig onsdage.
   kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.