Sikke en dejlig dag det er i dag

Mandag med babybesøg og et dejligt gensyn…

De læsere der følger med, ved at min vielsesring har været væk i omkring 14 dage.

Det har i den grad udfordret mig, for selv om jeg tager den af, når jeg skal sove, så er jeg altså en smule overtroisk i forhold til at forlade matriklen uden vielsesringen placeret på fingeren.

I morges fandt jeg den ♥

Det var ærlig talt mere en tilfældighed end en fuldtræffer.

Vi skulle have besøg af vores barnepige igennem mange år. Som nu selv er blevet mor til en lille Malthe – vores Malthe er selvsagt meget stolt over at have fået en navnebror.

Men altså jeg var lidt bagud i forhold til de hjemmebagte boller, gulvene der lige skulle have en tur af en støvsuger og et bord der skulle dækkes…

Skulle også lige have børstet tænder, og det var da tandbørsten skulle til ladning, jeg så ringen.

Den sprang mig nærmest lige i øjnene, og nu kan jeg slet ikke forstå, jeg ikke har set den før….!

For lige at komme tilbage til babyfremvisningen, så var den lille Malthe baby simpelthen så nuttet. Faktisk undrer det mig, at der ikke allerede er udstedt et tsunami varsel for Vadehavsområdet, med de kraftige rystelser mine æggestokke lavede.

Ud over Malthe babyen var skøn, så var det også virkelig rart at snakke med moderen, som har været en del af vores familie som barnepige i mange år. Selvom vi følger hinanden på Facebook, så er det altså dejligt at se og snakke med hinanden.

Så nu skal resten af eftermiddagen gå med lidt vasketøj, lidt bloglæsning, tøffetid med familien og i aften får jeg besøg af veninde.

Denne mandag er ganske enkelt helt perfekt.

Kærligst Rikke

 

 

2 Replies to “Sikke en dejlig dag det er i dag”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.