sjov til en regnvejrsdag

farvning på urtepotter med posca tusch posca tusch til dekoration af urtepotteskjulereJeg havde forberedt er par ting til de dage, hvor regnen ville plaske ned i sommerferien. Det var egentlig ganske enkle ting, men drengene (og jeg) hyggede os helt enormt, endda uden de store forberedelser. Hvilket er en faktor som tiltaler mig rigtig meget 🙂

Weekenden ser også ud til at blive våd, så tænkte, at det ville være på sin plads, at dele lidt sjov til en regnvejrsdag med jer.

Ved en af Ribes farvehandlere havde jeg købt tusch man kan tegne på porcelæn og andre materialer med. Min idé gik ud på, at drengene selv skulle dekorere urtepotteskjulere til deres værelser. Den idé fik jeg en dag hvor Malthe på 8 spurgte, om han ikke måtte vælge nogle blomster til sit værelse.

Så en dag, hvor det ikke regnede, kørte vi på planteskole og fandt potter og blomster til deres værelser. Utroligt nok hyggede de sig begge vældigt med det, må indrømme jeg blev lidt forundret! 🙂

Så blev der ellers malet på potterne og der var helt ro, de synes virkelig det var sjovt 🙂 og jeg synes faktisk, at resultaterne er blevet fine 🙂 og de er selv meget glade for resultaterne.

Urtepotterne skal ikke i ovnen, bare lige tørre og det går hurtigt (5-10 minutter) så er de klar til at blive taget i brug.

karton, saks, limstiftopgavebøger for børn og udskrifter fra internettetDen hemmelige have af Johanna Basford, farveblyanter fra stabilo

Desuden havde jeg købt papir, karton og limstift samt opgavebøger og lavet udskrifter fra internetsiden www.sparet-er-tjent.dk, hvor der gratis kan hentes flere forskellige malebøger med for eksempel Frost og superheltetema (som er et stort hit herhjemme)

Der blev blandt andet klippet og farvet de fineste bordkort til fødselsdagen her.

Nå ja, jeg havde også sørget for lidt underholdning til mig selv, i form af det store hit til voksne – nemlig en malebog 😉 Det var bare rigtig godt og flere gange endte vi faktisk med at farve lidt i malebøger inden sengetid. Det var en god måde at slutte dagen på.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.