Skal piger elske at have kjole på

the new she kjole str 98

Som mor til 3 drenge og 1 pige, kan jeg ind i mellem godt forvente, at min datter på 2 elsker af have kjole på. En yndig illusion, her er virkeligheden en lidt anden!

Da vi fandt ud af, at vi ventede os 1 pige, tilbage i 2013, blev jeg glad. Selvfølgelig også fordi barnet var sundt og velskabt.

Der er også den med, at det kunne være sjovt at se en pige vokse op, for kønsspejlingen. Ren navlepilleri grund. I know men ikke desto mindre.

Også glædede jeg mig helt vildt til kjoler og hår gejl 🙂 Det kan du blandt andet læse om her. Hvor jeg måske forudsiger, at det vil ende med, at hun bliver en kjolehader.

Status her hvor tøsepigen nærmer sig 3 år, er at hun absolut ikke elsker, at have kjoler på.

Juleaften skulle hun have en kjole på, en særdeles fin en af slagsen. Som hendes Gudmor (som i øvrigt er mor til 2 drenge) havde foræret hende i julegave.

Vi synes alle sammen den er så fin.

Ikke tøsepigen.

Da hun skulle have den på, blev hun for at sige det rent ud stik tosset. Jeg fik hende nu i kjolen alligevel. Det hører sig vel til i juleaften, at man har noget pænt tøj på!

Både tøsepigen og kjolen var yndig og de klædte hinanden godt, derfor fik hun også komplimenter fra både brødre samt farmor og farfar om, at hun vel nok var sød i kjolen.

Hver eneste kompliment gjorde hende stik tosset 😀

Da komplimenterne og temperamentet var faldet til ro, endte hun med at blive ret glad for kjolen, og fandt endda ud af, at den rejste sig fint op, når hun dansede i rundkreds.

Moderen fornemmede en kjolesucces….

Lige indtil gaveudpakningen hvor der fra fasteren var den fineste nederdel – det fik min ellers milde datter til at vende hovedet væk fra den nette lille sag.

Jeg morede mig lidt i mit stille sind, for jeg fornemmelse af, at lige præcis min datter ikke nødvendig elsker at have kjole på.

Faktisk er det helt okay.

Er nemlig på ingen måde fortaler for, at børn skal klædes ud som små prinsesser. Derimod mener jeg de skal de have fri bevægelighed til at lege.

Uanset om det er med dukker er sværd.

Hvad kjolerne angår, så er jeg sikker på, at hun nok skal ende med at hoppe i både kjoler og nederdele, og hvis ikke, er det også okay 🙂

Men med den rette kjole, kan man sagtens klatre i træer.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.