skolestart og hverdag

Hverdagen er i fuld gang. Drengene startede i skole i mandags og det er altså et hit. Nok synes de sommerferien har været dejlig, men det med at komme i skole, det er altså bare fedt 🙂 Håber de holder fast i den mening mange år endnu 😉

Den lille som jo startede i 0. klasse klarede det med bravur, lidt genert men alligevel var der små nysgerrige øjne, der kiggede rundt på de andre børn. Ørerne var også spændt op til at lytte (selvom det ikke så sådan ud midt i lange og høje gab)

Vi var naturligvis glade og stolte. Sommerfuglene i maven fløj lidt forvildede rundt, selvom det er vores 2. skolestart sammen (og mit 3. barn) så flyver de altså lidt rundt, sommerfuglene. Men det er altså stort når ens (lille) barn starter i skole.

Så nu er hverdagen tilbage, og selvom sommeren er blevet nydt til fulde, så er det nu rart at finde tilbage i hverdagens gænge igen. Synes faktisk, det er gået smertefrit og uden de helt store problemer.

Måske på grund af madplanen som faktisk har været ganske dejlig, at vende tilbage til, efter en sommer med lidt (meget) mere afslappethed i forhold til aftensmaden.

Så selvom huset er meget stille i skoletiden, kan jeg konkludere. at hverdagen er skudt i gang med et drøn.

Er i glade for hverdagen er startet?

 

One Reply to “skolestart og hverdag”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.