sløseri på knibefronten

Jeg har været en sløs til at få lavet mine knibeøvelser. Sidst jeg var i mødregruppe, forhørte jeg mig, om de er mere flittige. Men også de, har glemt alt om fysioterapeutens lovprisende ord om knibeøvelserne.

Egentlig har jeg de sidste par aftener været ret god, for har nemlig knebet, når jeg var gået i seng, når ganske vist ikke ret mange kneb, før jeg snork sover. Men kniber ud fra devisen at lidt er bedre end ingenting. Det ville virkelig være effektivt, hvis jeg kneb, alle de gange jeg gav sut og bare trøstede tøsepigen om natten. Men lige mellem midnat og 6 tænker jeg altså ikke SÅ klart.

Hvis man skulle have lyst til at læse om, hvordan underlivet er udfordret til efterfødselsgymnastik efter 4 fødsler, så kan man læse mit tidligere indlæg her.

https://rosetid.dk/de-damer-husker-i-at-knibe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.