små oaser af ro

Det seneste par måneder har jeg været meget opmærksom på, at skabe oaser af ro, hvor jeg kan trække mig tilbage til i kortere eller længere tid. Af den ene årsag, nemlig at samle energi – og finde ind til det punkt hvor jeg kan mærke kernen af mig selv.

Oaserne kan være mange ting.

-en gåtur i skoven

– et lille ophold i haven

– en tur på stranden

– en god bog

– farvelægning i en voksenmalebog

– fotografering i naturen

– meditation

– visualisering

 

Rømø

Selvom jeg er overdreven ekstrovert, og derfor henter min energi i samværet med andre mennesker, så er jeg specielt i den senere tid blevet opmærksom på, at det med at kunne mærke sig selv helt ind i kernen. Det (for mig) kræver, at jeg vælger tid med mig selv, meget mere til i hverdagen.

Egentlig bliver det lidt en win-win situation, for tidligere kunne jeg fylde en hel del (det kan jeg stadig, hvis jeg ikke har været nok opmærksom på oaserne) fordi jeg havde så mange ting, der skulle luftes i andres nærvær. Nu er jeg begyndt at holde tingene tættere på kroppen, indtil jeg har sat dem helt på plads i min kerne.

Det giver altså et noget anderledes nærvær til de mennesker jeg er sammen med 🙂 Må indrømme jeg meget bedre kan lide den version af mig selv.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.