Smuk forårsbuket ramte noget svært

Forleden blev jeg igen konfronteret med det svære i at modtage. For jeg fik den smukkeste forårsbuket foræret, helt uventet.

Det ramte mig dybt i hjertet. Alligevel steppede jeg jeg rundt om mig selv, og havde bare så svært ved at modtage. Med det samme rene hjerte, som modtageren gav buketten med.

Et rent hjerte

Når jeg nu fornemmede, at modtageren gav mig buketten med et rent hjerte, hvorfor pokker, skulle det så være SÅ svært, at modtage den?

I virkeligheden tænker jeg, at det handler allermest om, at det virkelig er svært for mig, at modtage anerkendelse fra andre.

I gennem tiden er det blevet nemmere at modtage, men helt ærligt vil jeg gerne være bedre.

Måske ikke bare til at modtage med et rent hjerte – men også give oftere end tilfældet i virkeligheden er. Når jeg sidder her og tænker efter.

Det gør mig faktisk lidt flov, at jeg heller ikke er god til at give.

Nu hvor jeg sidder med fingrende dybt i navlen, handler det nok allermest om frygt for afvisning og selvfølgelig min egen selvfølelse.

Øvelse gør mester

Der er ingen tvivl om, at jeg bliver nødt til at blive bedre til at modtage og give. Mon ikke øvelse gør mester?

Forårsbuketten står stadig smukt, og jeg nyder både synet og duften af den. Den står på spisebordet, så hver gang jeg spiser eller går igennem stuen kan jeg nyde den 🙂

Jeg bliver nu lidt nysgerrig på hvordan du har det med at modtage og give?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.