Snak om alternative vinkler på personlig udvikling

Sponseret indhold

Det er ingen hemmelighed, at jeg, når det giver mening, bruger den alternative verden, til at tilføje nye vinkler på min personlige udvikling.

Når det gælder kroppen, så får jeg healing, samt forskellige behandlinger. Det kunne være kinesiologi, healing og kropsbehandlinger, som er orienteret mod, at krop og sind hænger sammen.

For det er jo præcis dét, jeg selv oplever på min egen krop.

Når jeg søger det alternative i forhold til min personlige udvikling, så søger jeg blandt andet mod både håndlæsere og clairvoyante.

Fordi krop og psyke hænger sammen for mig, er det egentlig ret svært at dele det op i krop og personlig udvikling. Men jeg håber du kan følge min opdeling.

Personlig udvikling som puffer og støtter

For mig handler personlig udvikling om, at få den vejledning, som kan puffe til mig og samtidig støtte mig. Til enten at bevæge mig i den retning jeg ønsker – eller til at stå stærkere i at være mig. Men også at åbne mine øjne for nye veje.

Uanset hvilken form for alternativ behandler jeg opsøger, handler det selvfølgelig om, at kemien er i orden.

At jeg møder et menneske, som ser netop min person, og som taler ud fra kærlighed, respekt og empati.

Præcis sådan en kvinde er Maj. Hun står så rent og ærligt frem med hendes erfaringer og udfordringer, at alene det inspirerer mig. Ydermere kan jeg også spejle mig i de erfaringer som Maj har. Det giver selvfølgelig en vis tryghed, at man oplever noget genkendeligt.

Maj tilbyder en vifte af dejlige ting. Når jeg en dag er klar, vil jeg frygtelig gerne have en clairvoyance uddannelse hos hende. For mig vil hun være den helt rigtige læremester til netop det. Men hver ting til sin tid, og nu gælder det først og fremmest min uddannelse som Totum kropsterapeut.

Vil du give slip på din pleaserrolle?

I starten af April udgav Maj det første foredrag ud af en række, som handler om personlig udvikling. Det første foredrag handlede om at slippe sin indre pleaser. Du kan læse mere om “Slip din pleaserrolle” her.

Da jeg hørte foredraget, følte jeg, at Maj talte direkte til mig, og de pleaser erfaringer jeg har gjort mig, gennem mit liv. Det var simpelthen så befriende.

Egentlig synes jeg, at jeg kender min pleaser ret godt, men jeg lærte mange nye ting om min pleaser, blandt andet hvor “den” sidder i kroppen, og det har faktisk gjort en ret stor forskel for mig.

Jeg ville ønske jeg havde hørt det foredrag tilbage i 2013. Hvor min indre pleaser i den grad var udfordret. Det er mit klare indtryk, at Majs foredrag kunne have hjulpet mig anerledes igennem den ret svære periode, hvor jeg fik øje på min indre pleaser og ikke mindst, der hvor jeg begyndte at forstå, hvorfor det er (var) så utroligt vigtigt for mig at please.

Dine erfaringer?

Jeg bliver faktisk ret nysgerrig på, om du mon bruger den alternative verden og hvis du gør, hvad du så bruger den til. Du må meget dele i kommentar feltet, eller spørge hvis du er blevet nysgerrig på noget 🙂

Rigtig dejlig tirsdag aften til Jer.

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.