sne afløst af tåge og gråt vejr

Vi havde glædet os til at vågne i dag, drengene og jeg. For vejrudsigterne havde lovet vi ville vågne op til et sneklædt landskab. Det var der nu ikke meget af, da vi alle 3 forventningsfulde trak gardinerne op, og så ud… på mørket uden sne, for det meste af det der faldt i går eftermiddag, var også væk.

Selvom vi ikke kunne glæde os over sneen, så var der nu noget andet, som gjorde mig glad. Fuglene sang nemlig den dejligste sang, ret banalt i virkeligheden, men hvor jeg dog nød det. Så tågen det grå vejr og den manglende sne skal ikke have lov, at ødelægge mandagen for mig.

Rigtig god dag

2 Replies to “sne afløst af tåge og gråt vejr”

 1. Her gidder det hellere ikke at sne. ØV. Mig og min yngste kan ellers næsten ikke vente…

  Jeg synes iøvrigt ikke at det er banalt at glæde sig over fuglesang i januar. For mig er det en af de gode ting der gør at jeg kommer godt igennem vinteren.

  1. Tak for kommentar 🙂 Dejligt at høre, vi ikke er de eneste der venter utålmodigt på sne. Mon vi skal opgive håbet…! Er glad for, du også kan frydes over fuglenes sang i januar, her i januar er det med at finde de små ting, der kan gøre den lange måned mere blid.
   God dag
   KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.