snot i munden, prut i gaden, tøselir og juniorseng

Vi er igen ramt at forkølelse med snot i lange baner, og for tøsepigen er det sket håbløst mange gange, at snottet er løbet ned i munden (ret klamt) så vi tørre og pudser næse nærmest konstant. Jeppe’s ører gør ondt, Malthe hoster og pruster.  Jeg har de sidste morgener lydt som Joe Cocker (og intet ondt ord om ham, han synger godt, men han lyder som om, han har røget non stop i 24 timer og bagefter har spist af askebægeret) Fredag aften (under vild med dans) måtte jeg kapitulere og gå i seng med en hovedpine der virkelig gjorde nas, sov 13 timer (kun afbrudt 1 gang for at give tøsepigen sutten) vågnede uden hovedpine, men med feber 🙁  og den vildeste tømmermænds følelse i kroppen.

Michael havde et enkelt kundemøde, han skulle have ordnet. Børnene og jeg blev enige om, at starte lørdag helt roligt. Dén start strakte sig til langt over middag. Men ih hvor var det tiltrængt for os alle 🙂 og efter et dejligt varmt bad, følte jeg mig helt ovenpå.

Vi kom (endelig) på loftet efter juniorsengen til tøsepigen, hendes plads i vuggen er ved at være ret indskrænket. Sengehimlen er købt sammen med en sengekant. Michael har ærlig talt noget svært ved den sengehimmel. Men efter 3 drenge har jeg voldsomt brug for, at give den gas med tøselir. Derfor har tøsepigen håbløst mange kjoler, hårspænder og nu sengehimmel. Tøj i lilla og lyserød er så absolut, det der er mest af i skufferne, hun kommer muligvis til at hade både kjoler, langt hår, lyserødt og lilla. Den risiko løber jeg, lige nu er det mig der bestemmer 😉 og den får gas, så længe jeg kan 🙂

I går aftes, tænkte jeg, at det kunne være sundt lige at få lidt luft. Så tøsepigen kom i barnevognen og afsted det gik, i den friske aftenluft. Indrømmer blank, at min mave, var voldsom irriteret over forkølelsen. Derfor var det måske netop meget sundt med noget frisk luft 😉 huset blev ihvertfald grundigt luftet ud, under mit fravær 😉 Et øjeblik var jeg lidt uopmærksom på mine tarme, det resulterede simpelthen i et larmende “luftangreb” som varede i alt for lang tid (FLOVT) Tænkte, at jeg heldigvis var helt selv. Men NEJ da jeg vender mig rundt, går der 10-15 meter bag mig en hundelufter !!!!!!!!! Hvor var det flovt, for det første havde mine tarme jo virkelig larmet, og for det andet, hvis jeg skulle være så heldig at hundelufteren var døv, kunne jeg vel ikke regne med, at hans lugtesans også var væk. For lugten var virkelig fæl. Jeg gjorde selvfølgelig det eneste der er at gøre, satte tempoet op, og små løb endda lidt. Hvilket igen satte gang i tarm bomberne, så jeg fortsatte i løb hjem på toilettet. Jo det var virkelig en skøn fornøjelse at få noget frisk luft 😉

I dag er soveværelset så blevet gjort rent fra gulv til loft, vuggen er skiftet ud med juniorseng og tilhørende sengehimmel og ih hvor er det altså bare blevet fint 🙂  (ja, der skal ikke meget til at glæde mig) Manden, har fået det daglige trænings trip i Fitness world, vi har været ude i den friske dejlige efterårssol, hvor der er blevet sat lidt julelys op (julelys kommer der senere et helt indlæg om) jeg har syslet med lidt stilleben ved vores dør og drengene har løbet lopperne ud af buskerne 😀 faktisk en søndag lige som sådan en skal være 🙂

Hvad har du brugt søndagen til?

velkomsthilsen ved vores hoveddør
velkomsthilsen ved vores hoveddør

3 Replies to “snot i munden, prut i gaden, tøselir og juniorseng”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.