Søndag og stilledag

Manden er lammet af forkølelse


Forkølelsen har nu snegløbet Michael, så han måtte kapitulere og tænde for TV’et, ligge sig på sofaen og tog endda et tæppe på. Det plejer han slet ikke. Var faktisk lige ved at blive bekymret. Det var nu ikke så slemt,at Discovery ikke kunne klare det ;-D

Børnene er ved at være klar til efterårferien, jeg tror vi får nedtælling hver dag til det bliver fredag. Men jeg tæller nu gerne ned med dem, glæder mig til de er hjemme en uge 🙂

Malthe var til svømmetræning i aften og jeg var med, den fornøjelse har jeg ikke haft siden marts. Hvor blev jeg overrasket, han er jo blevet en svømmer! Det var godt nok dejligt at se, hvor meget han har udviklet sig i vandet på de måneder 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.