Søndags tanker

Søndag og sidste dag i sommerferien. De 3 ugers ferie er passeret lige præcis så hurtigt, som den slags sommerferie uger plejer at gøre.

Og alligevel så langsomt, at vi ikke har anet om det har været tirsdag eller fredag.

Ferien har været et godt afbræk i hverdagen.

På en måde føler jeg mig også klar til at komme i gang med hverdagen igen.

Tanker om sensommeren

Jeg ved, at sensommeren bliver fuld af en masse nyt.

Faktisk er der ingen tvivl om, at sensommeren bliver et kæmpe stort mik-mak af store følelser der skal navigeres rundt i. Sammen med enorme mængder af praktiske ting, som skal falde på plads.

En sensommer som kommer til at kræve pauser.

Er der en livslektie jeg efterhånden har lært, så er det at pauserne er vigtige. Både de små i løbet af dagen, men i lige så høj grad de pauser der kommer efter en travl periode – og midt i en travl periode.

Tidligere i mit liv, skræmte de pauser livet af mig, fordi de tvang mig til at mærke. Både hvad der skete inde i mig og til at mærke rammerne omkring mig.

Det var virkelig deep shit for mig.

Helt ærligt kan pauserne stadig udfordre mig.

Sker det, lukker jeg øjnene og trækker vejret.

Tanker om Rosetid

Som du måske har bemærket, har jeg været stille i noget tid. Faktisk i meget længere tid, end jeg bryder mig om.

Det har været en pause jeg har været nødt til at tage, fordi min nakke og skuldre har givet mig virkelig mange smerter og dertil hørende hovedpiner.

For at skåne mig selv, har jeg undladt at sidde bag ved en pc, andet end højst nødvendigt. Hvilket har været de timer jeg er ansat på kontoret.

Generne er ikke væk og de forsvinder heller ikke, men smertelejet er blevet mere naturligt. Derfor har jeg også lyst til at skrive igen.

Skrivelysten har nu aldrig været væk, så jeg korrigerer mig selv! Lysten til at sidde bag en skærm, når jeg har fri er kommet igen 🙂

Derfor glæder jeg mig også allerede nu til at skrive det månedlige indlæg med mine intentioner for august. Du kan læse mit seneste intentions indlæg her.

Tak fordi du læser med.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.