Søndagstanker – travl uge

Søndag morgen, huset er stille. Ud over kaffemaskinens bryggen af morgenkaffen er der ingen lyde. Det giver søndagstankerne frit løb. Efter en travl uge, vil jeg puste lidt ud og nyde denne søndag, som også er Mors dag.

Jeg ved ikke noget bedre end at starte dagene langsomt, gerne med en kop kaffe og enten skrive et blogindlæg eller i min kalender. Det er ligesom med til at starte dagen fra det bedste gear.

Oven på en travl uge, har det dog ikke været muligt mere end 1 gang. Måske er det derfor hovedet er fuld af søndagstanker!

Det har nu været en fantastisk travl uge, fuld af virkelig god energi og mennesker. Jeg har også fået bekræftet, endnu en gang, at da jeg skrev om fornemmelser for ændringer i mit arbejdsliv, så havde jeg ret. Igen i denne uge, blev det bekræftet via en samtale med min leder.

Samtalen var nu meget uklar, så jeg venter – og det gør jeg med ro i sindet. Fakta er, at jeg ikke aner, hvordan min stilling ser ud om 6 måneder. Jeg tager det, som det kommer.

Søndagstanker

Jeg sidder med en enorm stor glæde i kroppen, for der har været den der gode travlhed. Hvor der har været plads til også at gøre andet end bare suse rundt. Jeg kan virkelig godt lide, at hverdagen kommer lidt mere op i gear.

Selvom jeg må indrømme, at jeg har vænnet mig til at spise aftensmad med alle mand om bordet. Det har kun været tilfældet én hverdag i denne uge. Jeg skal ærligt indrømme, at det har været dét, jeg har savnet allermindst ved hverdagen.

Men med det arbejdsliv vi har valgt, hvor frihed er en stor faktor, så er dét med aftensmaden en pris vi betaler. Måske ikke altid glædeligt, men vi betaler den.

Jeg ved godt at taknemmelighed fylder meget i mine indlæg for tiden. Det hjertet er af fuld af, løber munden over med. Jeg føler mig dybt taknemmelig for mit liv og for de mennesker der er i det. Hver morgen i denne uge, er jeg vågnet tidligt, og har bare ligget i sengen lidt og hørt fuglenes sang.

Det er den smukkeste måde at vågne på 🙂

Dagen gik

Da morgenen gik over i formiddag, startede dagens pligter. Der var faktisk en del husligt som trængte til at blive gjort. I eftermiddag havde vi besøg af et par venner, og det var et glædeligt gensyn, hvor tiden gik alt for hurtigt. Sådan er det jo, når selskabet er godt.

Jeg håber, du har haft en skøn søndag. Måske har du også gjort dig søndagstanker ? du må meget gerne dele dem i kommentarfeltet 🙂

Rigtig god uge til dig.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.