web analytics
Personlig udvikling

Solskin og dagdrømme om en daybed i haven

På Instagram følger jeg @nybegyndersinglemor, som forleden postede et billede af en udendørs daybed. Jeg var fuldstændig solgt,  blev blød i knæene som finsk lakrids og så straks indre billeder af en daybed i vores have – på mit ynglingsspot.

I går bombede jeg den så til min mand, at der var et lille hyggeligt byggemand bob projekt til ham 😉 og han så faktisk helt glad ud, det må tegne godt for projektets udførelse.

Det passer nemlig så fortrinligt, at vi i efteråret kasserede nogle havemøbler, som i den grad havde udtjent deres pligt. Jeg har siden gjort mig mange forestillinger om de helt rigtige møbler til ynglingsspottet. Selvfølgelig har jeg også brugt Google – men de helt rigtige møbler er bare ikke kommet.

Da jeg så det billede på Instagram viste jeg præcis hvordan det skulle ende med at blive. Så nu venter jeg på, at manden har en ledig lørdag til sådan et lille hyggeprojekt 😉

5 kommentarer

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.