Sommer i Danmark vores intentioner for sommerferien

Billedet er fra sommeren 2017, hvor vi besøgte det dengang ny åbnede Tirpitz museum

Sommeren og det gode vejr i Danmark, får mig til at sænke tempo. Selv om det er lige tidligt nok på nuværende tidspunkt.

Specielt når man tager i betragtning, at jeg har et job jeg skal have afsluttet og sagt farvel til, og et nyt jeg skal have startet op. Inden jeg går på 3 ugers ferie.

Sidste år havde vi en dejlig kør selv ferie til Holland, hvor vi udforskede historien, landet og bare nød den varme sommer. Det kan du læse om her

3 uger med spontanitet i Danmark

I år bliver sommerferien helt anderledes. Dels fordi vi lige har været på storby ferie i Berlin. Det kommer der et indlæg om på et tidspunkt inden for den nærmeste fremtid.

Men allermest fordi vi trænger til at bruge 3 uger med hinanden, som ikke er planlagte, som bliver taget fra dag til dag. Helt afhængig af hvad vi føler for.

Jeg glæder mig.

Vi vil ud at se steder i Danmark, som vi ikke kender, eller vil udforske noget mere.

Vi vil være sammen, bage snobrød, have vandkamp i haven, nyde de lyse sommeraftener, hænge ud på stranden og helt ærligt, så vil jeg kysse med min elskede.

Vi har absolut ingen plan for sommeren. Dog har vi været på biblioteket og lånt os til lidt inspiration om Danmark. Så de bøger kigger vi alle sammen i, og lader os inspirere.

Jeg tror det bliver en henrivende sommer.

Vores begejstring smitter

Umiddelbart var børnene lidt skeptiske over vores manglende rejseplaner, men vores begejstring smitter af på dem, så de glæder sig også.

I virkeligheden synes jeg også, at vi lærer vores børn noget om balance og prioritering, og det synes jeg er en fin læring for dem at få. Selvom de ikke er klar over det er dét der sker.

Hvad skal du lave denne sommer?

Tak fordi du læser med. Jeg håber du bliver inspireret til at forfølge din vej i livet.

2 Replies to “Sommer i Danmark vores intentioner for sommerferien”

  1. Det lyder som en skøn ferie👌
    Vores første uge går med sølvbryllup, men herefter har vi 2 uger, hvor intet er planlagt, andet end vores campingvogn er med i planerne😊

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.