Sommer zombie del 2

Måske læste i mit indlæg forleden dag om være Sommer Zombie også ved i, at jeg har et forfærdeligt mas med at få mig selv i seng i de lyse sommeraftener, også selvom trætheden er stor. Men sommeraftenerne skal bare udnyttes til det sidste sollys.

I går overmandede trætheden mig allerede, mens jeg læste godnathistorie for Jeppe, 1 gang mine øjne vippede i, vågnede jeg ved, at jeg han sagde “MOR læser du snart ?” 2. gang de lukkede sig, blev vi enige om at det var tid til at sove. Så jeg nuppede mig lige en morfar inden jeg skulle videre på godnat-rundlæsningen til Malthe. Her læser vi om de Nordiske Guder af Sigurd Barrett og jeg holdt mig vågen under hele kapitlet 😉

Men havde dog forstået, at det vist gjaldt om, at komme i seng – da jeg ved 21 tiden !!!!! var ved at gøre klar til at smutte i seng, vågnede tøsepigen, fuldstændig sat til i snot og ærlig talt ikke særlig begejstret for ret meget. Slet ikke søvn!

Sådan fortsatte det nærmest hele natten, en blanding af snot og gråd.

I dag er jeg i stærk overhængende fare for at komme ud i decideret kaffe misbrug 😀 så selvom jeg netop nu burde lave humus, små pandekager og melon-is til drengene, når de kommer hjem fra skole, så valgte jeg altså lige at sætte mig, nu tøsepigen endelig er faldet i søvn 🙂 håber virkelig hun sover en god lang lur.

Rigtig god fredag og weekend til jer derude 🙂 håber den må blive helt fantastisk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.