sommer zombie

Jeg vader rundt som en anden zombie (selv om jeg ellers prædiker for drengene, at zombier altså ikke findes i virkeligheden 😉 )

Grunden til min zombie tilstand er træthed. Tror egentlig den kommer hvert år ved denne tid, og uanset hvor meget jeg holder af sommer og elsker dens lyse nætter og fuglenes sang fra meget tidlig morgen, ja så savner jeg altså mørket. Men bare vent til januar, så ævler jeg løs om savn til varme og lyse sommernætter og fugle der synger 😉

Mørket hjælper typer som mig til at forstå, at det er tid til at komme i seng og der ikke lige skal nydes en sidste forfriskning i haven. Når det er lyst fatter jeg det ikke, hvilket resulterer i, at jeg kommer alt for sent i seng. Det er da vanvid når man nu ved, at vækkeuret ringer klokken tidligt. For samtidig er jeg typen der helst skal sove 8 timer hver nat – også er det jo ret simpelt, at regne tilbage fra tiden hvor vækkeuret skal ringe plus 8.

Men det regnestykke forstår jeg (åbenbart) heller ikke. Derfor er det nu nemmere, når mørket hjælper mig helt naturligt på vej.

Der er også et andet problem som giver zombie tilstanden, det er nemlig varmen. Det er jo håbløst at få sine 8 timer, når man har det varmt. Derfor overvejer jeg (igen) om vi skal anskaffe os et sæt sommerdyner. Har afprøvet at sove med lagner og dynebetræk men det virker bare ikke, mangler ligesom den “putte-effekt” som dynen giver.

Så måske er sommerdyner vejen frem til 8 timers søvn og lidt selvkontrol her om sommeren 😀

3 Replies to “sommer zombie”

  1. Jeg kan bare heller ikke komme i seng om aftenen. Synes, jeg “spilder” alt for mange timer om aftenen, hvis jeg går i seng på det tidspunkt, som jeg burde.

    Men det hævner sig jo bare om morgenen. Ufatteligt, at vi ikke blive klogere. 🙂 🙂

    1. Ja det er utroligt, at vi ikke kan forstå det 🙂 men er glad for du også har det sådan 🙂 Du har helt ret, det føles som “tidspilde” at gå i seng imens det stadig er lyst. Kh Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.