Sommer

Det summer af sommer. Børnene har sommerferie og selvom jeg ikke har startet sommerferie. Så skriger hver celle i min krop efter ferie. Til at nyde at det er sommer og generelt fylde mig selv op med nydelse.

Sommer er strandture

Sommer er madkurve og ture ud i det blå

Sommer er lange lyse sommeraftener

Sommer er badebassin i haven

Sommer er masser af tid i haven

Sommer er jordbær, is og iskaffe

og en masse andet skønt, som fylder os hver i sær med dejlige minder, lige til at gemme i hjertet.

Nedtælling til ferie

Om små 14 dage går jeg på ferie, og jeg glæder mig. Ikke fordi hverdagene er tunge. Men fordi der er noget helt specielt ved at stå foran 3 ugers ferie, og muligheden for at fylde de uger med det der er lyst til, fra morgen til aften.

Jeg elsker de muligheder.

Ikke mindst elsker jeg at være intenst sammen med min familie. Selv om det er indbefattet at jeg med sikkerhed kommer til at tænke de larmer, er krævende, urimelige og ret håbløse 🙂 og de helt sikkert tænker det samme om mig. Men de er mine og lidt alenetid fjerner alle umuligheder fra både dem og mig 😉

Det er lige som dét skal være.

Sommer overraskelser

Jeg går og spekulerer på sommer overraskelser til os alle. Sådan en som giver os fælles glæde. Jeg tænker, at jeg i løbet af denne uge, får fin-tænkt ideen og ført den ud i praksis. Når det er sket, så skriver jeg om mine små overraskelser herinde. For jeg synes det er en ret god idé – og måske kan det inspirere dig.

Det ville være dejligt.

Ferie puls

I morges da jeg kørte hjemmefra mod kontoret, sov det meste af huset. Vejene var også mindre hektiske end i sidste uge. På arbejdet er de første i gang med deres ferie – og der er glad snak om, hvornår vi hver især går på ferie.

Ferie pulsen fylder i det ganske danske land.

Det er intet mindre end skønt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.