Sommerferie i Danmark Sandslot festival i Søndervig

De sidste 2 år har jeg ønsket at se Sandslot festival i Søndervig, i år blev mit ønske imødekommet.

Den første tur fra sommerhuset i Henne, gik til Tirpitz museet i Blåvand, det kan du læse om her.

Den anden tur fra sommerhuset gik til Søndervig og Hvide Sande.

I Søndervig så vi Sandslot festival, en udstilling jeg gerne har ville besøge de sidste 2 år. I år overgav resten af familien sig endelig.

Må indrømme jeg blev skuffet, sådan virkelig skuffet. Det var noget helt andet end jeg havde forventet.

sandslot festival rørvig

Skuffende oplevelse

Manden var lidt hoverende da han så mit slukørede udtryk, i mens vi så sand skulpturerne. For det var nemlig ham der holdte igen de 2 foregående år 😉

Det var ikke fordi at sand skulpturerne ikke var fine, for det var de. De var imponerende og helt vildt hvordan sandet er brugt til at skabe så fine udtryk.

Hvorfor er jeg så skuffet?

Måske fordi jeg har glædet mig i 2 år eller også havde jeg ikke sat mig godt nok ind i hvad det præcist var, men der sidder også et hold af mennesker som er virkelig dygtige til at lave PR materiale for Sandslot festivalen.

Det er ikke engang sagt med sarkasme, for jeg tager altid hatten af for dygtige folk. Det er trods alt også dygtige sandskulptører med noget på hjerte, der har været i gang.

sandslot festival søndervig

Synes bare ikke prisen for indgangen hang sammen med den reelle oplevelse. Jeg gik en oplevelse af, at der skulle tjenes mest muligt på mindst muligt. Det er jo aldrig en fed fornemmelse at have.

Heldigvis sluttede vi besøget af med skrige af grin over, hvor meget jeg havde kørt forventningen op, og hvor hurtigt vi var ude igen.

Sådan kan det gå 🙂

Madpakke i Hvide Sande

Det ødelagde nu ikke dagen for os, da vi jo var på tur og jeg havde smurt en lækker madpakke, besluttede vi os for at køre til Hvide Sande.

Her spiste vi mens vi betragtede Vesterhavet og bare nød ferien, det er jo altså heller ikke det tosset.

Men Sandslot festival opsøger vi med sikkerhed ikke næste år.

Har du været på Sandslot festival og hvad synes du?

kærligst Rikke ♥

One Reply to “Sommerferie i Danmark Sandslot festival i Søndervig”

  1. Jeg har set sandfestival både i Hundested og i Kbh. Jeg har været lige imponeret alle gange. Måske fordi jeg ikke havde de store forventninger. Og bare er nem at imponere?!! 😉 kh. Birgitte

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.