En sort lille sag

Jeg har fået en sort lille sag, fået er måske så meget sagt. For jeg betaler af på den hver måned, de næste mange måneder, det er egentlig også lidt en underdrivelse der vil noget, for vi snakker år med månedlige afdrag.

Er nu voldsomt glad for den, selvom den ikke er super vaks, så er den fuld af komfort og behagelig at være i. Næsten lige som et par sko, der er gået til.

Jeg kan savne den gamle, selvom den ikke var hverken helt så lille og mere grå end sort. Mest fordi den var mere rap og knap så tung i bagenden.

Hvis ikke du har regnet det ud, har jeg købt mig en lille VW UP og det er skam en fin lille sag, og alene det at vi sparer gud ved hvor mange penge på forsikring, vægtafgift og afdrag gør altså, at jeg klapper i hænderne.

Selvom jeg godt kan lide en bil der lægger fra land, så vinder økonomi altså helt klart over turbo, hestekræfter og accelerationshastighed.

Praktisk og lidt kedelig I know 🙂

Men da Michael afhentede den lille sag og ved samme lejlighed sendte mig dette billede, hvor den stod der på rød løber og ventede på at blive taget i brug, kunne jeg nu ikke andet end at glæde mig til første tur.

Folkevogn Holstedbro

2 Replies to “En sort lille sag”

  1. Tillykke med den. Vi har også en lille (medium) bil og den passer til vores behov og økonomi. Trods det ville være dejligt med en der var lidt mege fut i 😉 kh Birgitte

    1. Tak skal du have. Præcis det handler jo om hvor meget økonomi man vil putte i de biler, og her er den 2. bil og konebil, så FUT jo ikke det mest nødvendige. Men det gør absolut turen sjovere 😉 Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.