Sove i ske og kysse på sin mand

Efter utallige nætter med 1 eller 2 børn i sengen ved os, hvor pladsen har været mere end trang, og det har været småt med at ligge i ske og kysse med sin mand. Håber jeg, at vi kan nøjes med at være 2 i sengen i nat. Jeg trænger til at sove en nat, uden at få et ben i maven eller en arm i hovedet. Visheden om, der ikke er et barn i sengen, og at jeg bare kan række armen ud efter Michael, hvis han skulle være kommet udenfor rækkevidde i søvnen, er mere end rar. Det er lige hvad jeg trænger til, næst efter søvn.

Selvom mandag var præget af voldsom træthed, ovenpå en lang nat. Endte det med, at jeg flyttede Tøsepigens seng ind på hendes eget værelse. Hun vågnede efterhånden hver aften, når vi gik i seng. Uanset, hvor meget vi listede. Michael har nu aldrig været den store lister, når han selv tror, at han kommer listende, lyder han mest af alt, som en elefant på vej gennem regnskoven! 😉

Selvom soveværelset blev meget tomt, efter hendes seng var ude, og det oven i var lidt svært for moderen, at tøsen ikke var lige ved siden af. Så gav det faktisk mere søvn. Det er tiltrængt, selvom soveværelset stadig er tomt uden hende ved siden af mig ! Men mon jeg er den eneste der har det sådan?

Nu skal jeg så bare have Jeppe tilbage i en god søvnrytme. Han ryger ind imellem ud af den gode rytme. December havde desværre den effekt på hans søvn. Ingen tvivl om, at det er næste punkt der skal fixes i forhold til den gode nattesøvn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.