Stille søndag i januar

Her i huset har vi holdt en stille søndag, sådan en søndag jeg ynder at kalde en tøffedag. Jeg vægter tøffedage højt, fordi det er så sundt, ikke at lave noget.

Sådan en dag, hvor jeg ikke skal noget som helst, bare kan have blødt tøj på, og gøre lige hvad der falder mig ind. Faktisk har jeg siddet en del i min ynglingslænestol og bare kigget ud på vinterhaven. Set på skyerne der har bevæget sig hen over himlen, lyttet til blæsten og regnen.

Ret perfekt for sådan en tøffedag.

Et stort skridt for tøsepigen

Tøsepigen har været til hendes første fødselsdag ved en børnehavekammerat. Det var svært at blive afleveret, men hun klarede det.

Bedst af alt, har hun haft en virkelig god oplevelse. Hun kom hjem og fortalte om hvad de havde leget i så små detaljer, at jeg forundres over, hvor mange detaljer hun får med. Ikke bare til fødselsdagen, men generelt.

Måske er min undren så stor, fordi drengene absolut intet har fortalt i detaljer. Det gør de stadig ikke. Jeg kan høre, at det er ret kendetegnende for drenge 😀

Nu sidder hun helt mæt af indtryk og tegner.

En sysel jeg vil tilslutte mig.

Rigtig dejlig søndag.

Kærligst, Rikke


2 Replies to “Stille søndag i januar”

    1. Din mor har garanteret elsker detaljerne lige så højt som jeg gør. Det er nemlig ret vidunderligt, at være med i børnehavelivet på den måde 🙂
      kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.