bålfad og snogbrødsbagning sommeren 2015

store forventninger

Dette er en kladde fra i sommers, nu er den endelig redigeret og klar til udgivelse.

Vi har lavet bål i dag, bagt snobrød og skumfiduser – det lyder som ren familiehygge ikke sandt?

Det var det ikke. Til min store forbavselse.

For rammerne de var i orden. Bålfadet var tændt, snobrødsdejen var klar til at blive snoet på de nyindkøbte pinde, skumfiduserne fundet frem fra slikkurven, tøsepigen sov og drengene glædede sig.

Alt var som det skulle være.

snobrødsdej sommeren 2015

Bortset fra forældrenes forventninger til hele arrangementet. Set i bakspejlet skulle vi faktisk skamme os en anelse.

Ved egentlig ikke hvad vi præcist havde forventet, men det var under alle omstændigheder skudt helt forbi virkeligheden.

Næste gang, håber jeg, vi har i mente, at den slags arrangementer er for børnenes skyld, ikke for, at BO Bedre skal kunne komme uanmeldt og skyde 200 billeder, af perfekt kæmmede børn i matros tøj, rundt om bålfadet. For så bliver de nødt til at finde en anden familie  😉

Vi har heldigvis, så meget andet godt, at byde ind med. Men altså ikke børn der sidder i flere timer om et bålfad, vandkæmmede og fine.

 

2 Replies to “store forventninger”

  1. En af mine veninder skrev et rigtig klogt opslag på facebook sidste sommer, som jeg stadig tænker på ind i mellem. Det handlede om forventninger til sommerferien og hun skrev blandt andet: “Jeg ved at der vil være situationer, vi har store forventninger til, som vil skuffe, men også spontane stunder, der vil vise sig at blive noget særligt” Noget i den stil. Det er rigtigt 🙂

    1. Det var et klogt opslag din veninde lavede, hun har jo helt ret 🙂 og det er faktisk rigtig klogt lige at minde sig selv om med jævne mellemrum.
      Kærlig hilsen Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.