Stormende tirsdag ved Vadehavet

Måske er det ikke ligefrem stormende udenfor, men en frisk vind er det i hvert fald, det suser og hiver i træer og buske. Nød ellers sådan, at solen fandt vej gennem skyerne i går eftermiddag.

Vi bor ikke mere end et par km fra vadehavet i fugleflugt, da vi flyttede hertil, var vi ærlig talt rystede over hvor meget det egentlig blæste. Efter næsten 9 år herude, er jeg stadig ikke dus med blæsten, synes man bliver så træt, ikke bare af dens rusken i ting og træer, men også af dens lyde. For blæst larmer altså 😉

Det flade landskab har jeg vænnet mig til, om end jeg som tidligere nævnt her på bloggen, sætter helt enormt stor pris på, at være i området omkring Fredericia og Vejle. Det bakkede landskab der findes her, rammer virkelig lige i min sjæl og gør noget helt fantastisk godt ved mig.

Solens stråler i går eftermiddag gjorde spindelvævene synlige, så jeg var i gang med vand og klud. Det var godt nok tiltrængt efter 3 uger med skiftende influenza ramte og kun sparsom og den allermest nødvendige rengøring.

Håber i alle får en rigtig god tirsdag, og med knap så meget blæst som på disse kanter 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.