Svære valg

Får besøg af en veninde, det betyder, at jeg skal have gang i bageriet. Har faktisk slet ikke fået bagt i oktober – det hænger ikke helt godt sammen med mit mojn til de der hyggekilo 😉 Alligevel har jeg bestemt mig for, at bage mine lækre langtidshævede boller med gulerødder, hørfrø og solsikkekerner i. De er nemlig bare super gode.

Ikke nok med det, skal Pia og jeg lige om lidt afholde vores 2. bagedag og det kræver også, at jeg finder nogle spændende opskrifter.

Foruden at surfe helt vildt, har jeg selvfølgelig også været på biblioteket, og låne de fineste bøger med bageopskrifter, som flittigt bliver studeret. Så det er altså ikke inspiration jeg mangler. Dét der er svært er valget. Hvordan får jeg nogensinde alle de mange lækre emner kogt ned til 3-4 stykker.

Begrænsningens kunst er virkelig svær og som det ser ud lige nu, har jeg opskrifter nok til en månedlig bagedag med Pia fra nu af til vi bliver 90! Det kunne nu også være hyggeligt 🙂

Men jeg må have truffet det valg!

Imens jeg træffer mine svære bagevalg, ønsker jeg jer en rigtig dejlig weekend.

IMG_1119

8 Replies to “Svære valg”

 1. Jeg foreslår at I tager hul på Lucia-boller eller Kløbensboller. Det er rigtig vinter-brød i min optik. Jeg bager ofte når jeg er stresset, simpelthen for at slappe lidt af og få tankerne over på noget andet. Lyder hyggeligt med bagedage. Måske jeg skulle foreslå min veninde det 🙂 kh. Birgitte

  1. Luciaboller er et rigtig godt forslag Birgitte ? kløbensboller har jeg aldrig hørt om ? hvad er det? God ide at bage, når travlhed gør det svært at samle tankerne, det trick vil jeg skrive mig bag ørerne. Kan til gengæld varmt anbefale dig bagedage, det er altså top hygge i selskab med en god veninde ? KH Rikke

    1. Kære Birgitte, tak for dine link, det lyder og ser meget lækkert ud, dog med undtagelse af cocktailbær, de har aldrig ramt mig 🙂 Skal helt klart have prøvet at bage sådan nogle.
     Kh RIkke

  1. Ha ha Pia, jeg er med på, vi bliver langt mere end 90 og først stopper med vores bagedage, den dag vi stiller træskoene 🙂 aftale?
   KH Rikke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.